Telefoni

Revolucionarni Samsung Galaxy Z Flip u Telenoru

Novi uređaj kompanije Samsung, Galaxy Z Flip, sa inovativnim preklapajućim dizajnom, dostupan je u Telenorovim prodavnicama, a može se kupiti i putem sajta www.telenor.me.

Uređaj predstavlja potpuno novi koncept telefona – veličine dlana kada se sklopi, dok rasklopljen omogućava doživljaj punog ekrana od 6,7 inča. To je moguće zahvaljujući tankom, sklopivom staklu, koje ekranu omogućava glatku površinu.

Galaxy Z Flip mehanizam za zaustavljanje omogućava korisnicima da telefon koriste kao da je laptop. Kada se preklopi napola i postavi na ravnu površinu, telefon se automatski prebacuje u flex režim.

Na primjer, ukoliko se napola preklopljen telefon postavi na ravnu površinu prilikom obavljanja poziva, gornji ekran prikazuje video, a donji omogućava kontrolu i interakciju bez potrebe da se telefon drži u ruci. Takvim, hands – free opcijama obiluje ovaj jedinstveni telefon, omogućavajući snimanje video zapisa visokog kvaliteta i fotografisanje iz novih uglova, čak i kada nema dovoljno svjetlosti.

Dvostruka baterija sadrži više napajanja uprkos manjim dimenzijama, pa korisnici ne moraju da brinu o tome da će višestruko otvaranje i zatvaranje telefona potrošiti bateriju.

Moćni procesor i 8GB RAM memorije omogućavaju strimovanje uživo, preuzimanje sadržaja i obavljanje više zadataka istovremeno, uz minimalno kašnjenje.

Dizajn novog Samsung modela podsjeća na nekadašnje ,,sklopive“  mobilne telefone, što ga čini posebno atraktivnim.

Uz savremene opcije pametnih telefona, uređaj je namijenen ljubiteljima napredne tehnologije, a dostupan je u crnoj i ljubičastoj boji.

4

avatar
1000
3
1
0
 
3
GeraltAtlas1985Patrolne sape
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Geralt
Gost
Geralt

Galaxy Z flip prestaje da se proizvodi u avgustu jer prezentuju nasljednika.

Patrolne sape
Gost
Patrolne sape

Ne kasnite Bez godinu dana

Atlas1985
Gost
Atlas1985

S obzirom da je ovo nova tehnologija razumljivo je da se toliko kasni. I telekom ga je dobio juce.

Patrolne sape
Gost
Patrolne sape

Ne kasnite Bez Evo godinu

Send this to a friend