Love & Sex Zaboravite strah, aplauz i mitove o seksu

Čega treba da se riješite ako želite da budete bolji u krevetu

Da bismo bili „uspješni“ (čitaj:zadovoljni) važno je da redefinišemo motive sa kojim vodimo sopstveni seksualni život. Vrijeme u kojem živimo promoviše novu narcisoidnost kojoj je prvenstveno bitno kakav utisak ostavlja na svijet oko sebe. Snaga impresije sa kojom će neko izaći iz naše postelje nema nikakve veze sa suštinskim seksualnim zadovoljstvom. Naime, nahranjen je ego, ali su nagoni ostali prepušteni sebi. Štaviše, potreba da se dopadnemo i osvojimo status „nezaboravnog“, opterećujuća je i inhibirajuća. U krevet odlazimo  kao na takmičenje, a umjesto orgazma, očekujemo aplauz publike. Kvota naše vrijednosti određena je jačinom tog aplauza. Drugim riječima, sebe smo prepustili drugima odričući se ličnog stava i uvjerenja u sopstvene kvalitete.

Ego, kao i strah, zauvijek treba protjerati iz spavaćih soba. Mušakarac koji ima problem ove vrste još uvijek nije raskrstio sa lošim nanosom prošlosti. Njegova anksioznost, podstaknuta kulturom koja podrazumijeva permenentno dokazivanje muškosti, najčešće prouzrokuje brojne probleme i frustrirajući seksualni život. On, gotovo nikada, nije zadovoljan. U krevetu, prije svega razmišlja i analizira, umjesto da se opušteno prepusti svojim nagonima. Poljuljani seksulani identitet podstknut jakim egocentrizmom i opterećujućim predstavama o seksualnim vrhuncima „pravih pastuva“ ne vodi nikuda. 

Savjet: Ne postoji nijedna zvanična svjetska komisija za određivanje parametara za „savršen seks“.  Intima nije stvar arbitraže, konsenzusa i društvenog dodogovra. Uspjeh je zadovoljstvo koje osjećate kada spustite glavu na jastuk. Uspjeh je kada se i ona isto tako osjeća. Mitovi su nekada  služili čovjeku kao pokušaj, kao grčeviti napor imaginacije  da objasni svijet oko sebe.Da razumije grmljavinu, kišu, sunce, zemljotres, oluju, smjenu dana i noći, studen i vrelinu. Savremeni mitovi su koji nas „napadaju“ sa „late night“ programa, sa bilborda ili omota za kutiju kondoma, su pokušaj druge vrste.  Oni podrzumijevaju da je određena svota novca dovoljna za kupovinu proizvoda za sreću. Veliki dječaci su odavno naučili da vjeruju sebi. Oni koji nisu, teba da shvate da je ogledanje u srebnom jezeru ljepše u paru, bez obira na sopstvenu ljepotu. Sama za sebe, ona ne znači mnogo.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

generalno sam zadovoljan kako odradim ta 2 minuta.

Rumija
Gost
Rumija

Najvaznija je cvrsta erekcija, a onda mozes i sam😂

Send this to a friend