Love & Sex

Četiri savjeta kako da promijenite solo status

Ukoliko ste nesrećne u svojoj samoći, imamo jednostavno rješenje kako da promijenite status veze.

1. Suočite se s ključnim problemima

Ako očajavate što još niste upoznale pravog muškarca, pozabavite se temama koje obično stoje u pozadini. Pod tim mislimo na sigurnost u sebe i sposobnost prihvatanja drugih onakvima kakvi jesu. Pronađite način da podignete samopouzdanje. Za početak, prihvatite sebe.

2. Ugušite pesimizam

Nemojte sebi dopustiti da se izgubite u negativnim mislima i samosažalijevanju. To vas vodi u očajnički tango – tražite životnog partnera u svakom frajeru kojeg upoznate i fokusirate se na to koliko se uklapa u vaš ideal. Izađite iz okvira. Dajte priliku nekome ko se i ne uklapa savršeno u vaš svijet.

3. Optimizam

Iako se ponekad čini teško, moguće je sačuvati vedre misli. Optimizam se uči, kažu stručnjaci, pa ako vam teško ide – potrudite se više. Predlažemo jednostavne korake poput pronalaska hobija, nekih kreativnih aktivnosti ili bilo čega drugoga. Krenite u teretanu ili na fitnes, osjećatćete se bolje, imaćete više energije i bićete srećnije. Zapamtite da ništa nije više seksi od pozitivne energije.

4. Izađite!

Družite se s veselim ljudima, prihvatajte sve pozive za zabave, izlaske, kafe, rekreacije… Ma što god podrazumijeva dobar provod. Budite otvorene prema novim mogućnostima i, što je najvažnije, opustite se! Naučite da se zabavljate, a ostalo će doći samo.

Send this to a friend