Love & Sex

Čuvajte se, ovo su nove fore jačeg pola

“Peacocking” ili u slobodnom prevodu „šepurenje“ (engleski peacock = paun) je nova fora kojom se muškarci “pokazuju” pred ženama, odnosno žele da ih odvedu u krevet …

„Šepurenje“ – biti uočljiv pomoću stajlinga

Bit uočljiv po svaku cijenu! To je smisao šepurenja. Kao što se plemenite ptice svojim šarenim perjem bore da privuku pažnju ženke, tako i muškarci svojim stajlingom žele da ostave snažan utisak na nas.„Dress to impress“ (u slobodnom prevodu: „Obuci se da impresioniraš“) je moto kod šepurenja.

Kod šepurenja nije autfit jedino u čemu se pretjeruje, nego je i ponašanje muškaraca zapravo glumatanje, pretjerano ljubazno i fino: pridržavanje vrata, paljenje upaljača, zaštitničko ponašanje…

Tipovi koji se šepure uvijek su savršeni džentlmeni i spremni da pomognu dami u nevolji. Ali čim dotaknu krevet, on počinje da se ponaša kao mačo i pokazuje svoje pravo lice. Da li zvuči poznato?

„Peacockink“ ekipa se pozicionirala i na internetu. Mogu se pronaći bezbrojni savjeti stilista za savršeno šepurenje, a na nekim forumima muškarci pričaju svoja iskustva.

Ostavite komentar prvi!

avatar
1000

Send this to a friend