Love & Sex Za one žene koje to žele

Da li je moguće prevaspitati partnera

Mnoge žene imaju jednu vrlo pogrešnu iluziju. One vjeruju da je muž njihova lutka koja može da se “prevaspita”. Žene imaju taj neki “trenerski instinkt” koji je usađen duboko u njima, zbog kojeg one robuju predrasudama i stalno su u zabludi.

Da li je moguće prevaspitati muža?

Sve zavisi od toga šta želite da postignete. Lako je naći kompromis za izmjenu nekih sitnih kućnih navika. Sasvim druga stvar je ako želimo muža promijeniti iz korijena.

Međutim, da li vjerujete da je moguće promijeniti prirodu čovjeka? Na primjer, da ga učinimo ljubaznijim, ili simpatičnijim, ili pogodinim za društvo i druženje?

Na žalost, to je nemoguće uraditi, a da se pri tome muž osjeća prijatno. Ukoliko pristane da se promijeni zbog žene, muž će se uvijek osjećati neprijatno u svojoj “novoj” koži. I mada pojedini muževi žele da ugode ženi, njihova prava priroda uvijek će izaći na vidjelo.

Jer sve to je za osobu neprirodno. Imajte na umu da ništa dobro ne može proizaći iz želje da promijenite partnera “iz korijena”.

Evo jednog primjera:

“Jedan kralj se kladio sa mudracem da može promijeniti pirodu živih bića. Naime, kralj je odlučio da za godinu dana istrenira mačke tako da se ponašaju kao ljudi. Kada je prošla godina dana, on je pozvao goste na večeru, među kojima je bio i mudrac sa kojim se kladio.

Kada su gosti došli, vidjeli su mačke obučene u konobare kako služe jelo i piće. Mačke su svirale violine i ponašale se sasvim prirodno. Na kraju večeri, mudrac je izvadio kutiju i mirno iz nje pustio par miševa.

Mačke su odmah zaboravile ono što su učile godinu dana – počele su bijesno da jure miševe.”

Neke žene, poput ovog kralja, pokušavaju veoma dugo da promijene ljudsku prirodu. Ponekad uspiju, ali čim “mačka vidi miša” svi napori padaju u vodu. Katastrofa ne može da se izbjegne.

Pametnije je da te žene nađu neko zanimljivije zanimanje od prevaspitavanja muža, ili da nađu muža prema svojoj mjeri, savjet je mnogih psihologa, prenosi Econet.ru

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Ema
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ema
Gost
Ema

Kad je Cigo naučio magarca da ne jede, magarac crkao. Isto je i sa prevaspitavanjem muža.

Send this to a friend