Love & Sex Ne, nisu perverzije

Devet načina da unesete malo avanture u seksualni život

Možda perverzne igrice i rekviziti čudnog izgleda nisu za vas, ali to ne znači da ste do kraja života osuđeni na jednoličan seksualni život.

Časopis “Vice” predstavlja nekoliko predloga stručnjaka koji bi mogli da vam pomognu da malo začinite stvari u krevetu na jednostavan način.

1. Razgovarajte o fantazijama

Dijeljenje seksualnih fantazija s partnerom dobar su način da popravite seksualni život, čak i ako počnete s razgovorom o tome kako najčešće upražnjavate seks. Slobodno u priču uključite i najmanje detalje, a možete i da porazgovarate o nečemu što još niste radili, a voljeli biste da pokušate.

2. Gledajte porniće zajedno

Ako vam fali inspiracije, možda ćete uživati gledajući druge ljude koji izvode seksualne akrobacije, a možda dobijete i poneku ideju.

3. Napravite listu stvari koje želite/ne želite/možda želite

Znamo, pravljenje spiska nije najseksi stvar na svijetu, ali ovakva lista bi mogla da vas navede da razmislite o tome šta vam se sviđa i šta biste voljeli da promijenite u svom seksualnom životu. Ako svoje želje zapišete, lakše ćete moći da ih iznesete partneru, a kada uporedite liste, možda se iznenadite.

4. Pokušajte s jednostavnim seksi razgovorima

Neki ljudi obožavaju da pričaju tokom seksa, dok je drugima to neprijatno, ali ako niste pokušali, nikad nećete znati kako bi vam bilo. Ako niste sigurni kako biste počeli, dobra je ideja da kažete partneru šta vam se sviđa kad vam radi ili šta biste vi voljeli njemu da radite.

5. Isključite neka čula

Pokušajte s jednostavnim stvarima, na primjer, prekrijte jedno drugom oči maramom ili šalom tako da druga osoba ne vidi i ne zna šta je očekuje. Osim toga, izoštriće vam se druga čula, tako da ćete seks doživjeti mnogo drugačije nego inače.

6. Izmasirajte partnera ili neka on izmasira vas

Razmazite se. Zapalite svijeće, kupite neko mirisno ulje i uživajte u igri čula. Možete da se prepustite užitku u rukama svog partnera, a ako ste vi osoba koja masira, posmatrajte kako vaš partner reaguje na ono što radite.

7. Promijenite mjesto

Ne morate seks da upražnjavate samo u krevetu. Pokušajte na stolici, to će unijeti nove stvari u poze na koje ste već navikli.

8. Koristite vibrator tokom seksa

Bilo da već koristite seksualne igračke kad ste sami ili ih ne koristite uopšte, pokušajte da uključite vibrator u seks s partnerom. Već lagane vibracije na određenim mjestima mogu prilično da zagriju atmosferu.

9. Probajte s laganim BDSM-om

Ok, rekli smo bez perverzija, ali BDSM ne znači nužno lance i bičeve. Partnera možete da zavežete i svilenim šalom ili komadom odjeće. Takođe, možete lagano da se pljeskate po nogama ili zadnjici da vidite kako će vam se to svidjeti. Bilo da poželite da preuzmete dominaciju nad partnerom ili da se prepustite njegovoj kontroli, počnite lagano i zapamtite: možete da stanete kad god vam postane neugodno.

5

avatar
1000
1
4
0
 
4
So & TEKILASo & TEKILAMajaIlijaSo & TEKILA
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

nikako da ukapiram žene.
dok trčiš za njima, to najčešće bude drsko, bezobrazno, arogantno stvorenje.
kad dođe do bezobraznih stvari, nema, začauri se, postidi, ne bi rekla što je pali pa to ti je.

Ilija
Gost
Ilija

@so & tekila do tebe jee🙃🙃

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

eno sad …
čuš do mene …
maksimalno sam udubljen u tematiku ja 😎

Maja
Gost
Maja

Mozda je imala lose iskustvo prije tebe kad je bila previse otvorena 🙂 pa sad drzi gard 🙂

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

majo, pročitah na insta :
,,zašto žene nijesu slali na mjesec:
– hjustone imamo problem
– što je?
– ništa, nema veze …
– što je problem ??
– ništa …
– reci nam što je problem??
– neću!
– molim te, reci nam što je problem ???
– znaš ti dobro što je problem!!!”

Send this to a friend