Love & Sex Jeste li je probali možda?

Discovery channel je nova poza u seksu

Dosadile su vam iste poze u seksu? Nema razloga za brigu jer često je dovoljno samo malo mašte kako bi ponovno rasplamsali vatru u krevetu.

Jeste li ikad čuli za pozu “Discovery Channel?” Britanska kompanija Ann Summers, koja prodaje seksi donji veš i igračke za seks, tvrdi da je to poza koja će stimulirati žensku G-tačku.

Ne samo da pruža dublju penetraciju već omogućava i dodatni nivo užitka, prenosi Daily Star. Pozicija je, kao što se može vidjeti s ilustracije ispod, dosta slična psećem stilu. Iz britanske kompanije kažu kako će ova poza promijeniti kut penetracije i vašoj partnerki i pogoditi sva prava mjesta.

“Otkrivanje nove poze u spavaćoj sobi može biti izvrstan način da malo promijenite stvari, pa čak i da dodate malo začina u vezu koji će vam pružiti zadovoljstvo kakvo ranije niste doživjeli”, kaže Laura Vitaker iz kompanije.

“Discovery Channel je savršen dodatak doggy stilu koja pomaže vašem partneru da prodre dublje i stimulira vašu G-tačku”, kaže te dodaje kako u ovoj poziciji muškarac rukama lako može dosegnuti klitoris partnerke.

5

avatar
1000
5
0
0
 
5
MarkSo & TekilaAnonimusDoggiBOSS
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mark
Gost
Mark

Ova poza postoji vec vjekovima,zove se doggy style

So & Tekila
Gost
So & Tekila

Koja će mučenica ponijeti toliki teret?

Anonimus
Gost
Anonimus

a partnerka gori na ruke bih rekao…

Doggi
Gost
Doggi

A sto smo radili do sada?!

BOSS
Gost
BOSS

Kakve budalastine

Send this to a friend