Love & Sex

Djevojke koje dugo ostaju solo su najsrećnije

One jednostavno nisu navikle da budu nečije „djevojke”. Možda su cijelog života singl. Možda su nekada imale dečka koji ih je ostavio, te se nakon toga ništa ozbiljnije nije desilo… Ili im je samo potrebna pauza od zabavljanja jer su se svega zasitile. Zvuči čudno, ali djevojke koje dugo nemaju partnera, zaista jesu najsrećnije.

U nastavku otkrijte zašto.

Lijepo im je u sopstvenoj koži jer su navikle na samoću

One mogu da provedu cijelo veče same gledajući film, a da se pritom ne osjećaju usamljeno. One mogu da odu same na ručak ili u kupovino, a da im ne bude neprijatno što nemaju društvo. One zapravo vole da budu same i same sebe izvode na ručkove, večere…

One imaju sve vrijeme ovog svijeta da ugađaju sebi i fokusiraju se isključivo na sopstvene potrebe

One znaju šta žele i šta im je važno, pa tome teže. Vrlo su posvećene svojim ciljevima i strastvene u realizaciji istih.

Njima ljubav nije najvažnija stvar na svijetu

Njihova svrha u životu nema nikakve veze sa tim da budu nečija partnerka. One ne jure za momcima, već pokušavaju da ostvare svoje snove i budućnost kakvu žele za sebe. Navikle su na samoću, i u tome ne vide ništa loše. Ne strahuju od toga da se nikada neće udati, već uživaju u životu i tišini koja može biti vrlo inspirativna.

A kada nekoga upoznaju i odluče da se upuste u vezu sa nekim, to mora biti osoba koja će im neprekidno postavljati nove izazove i gurati ih naprijed. Neko ko će biti srećan i ponosan zbog njihovog uspjeha. Neko kome se dopada to što su one svoje, i što neće žrtvovati sopstvene želje i planove zarad partnera.

One su individualci

One nikada ne izgube sebe, bez obzira da li su u vezi ili ne. Njima partner nije neophodan kako bi im nadomijestio neku prazninu, već samo kako bi unio još više radosti i zadovoljstva u njihov već ispunjen i dinamičan život. Neko ko će ih voljeti još više nego što one same sebe vole i neko ko će i sam biti srećan i zadovoljan samim sobom.

A takva veza je vrijedna čekanja, piše The power of Silence.

2 Komentara na "Djevojke koje dugo ostaju solo su najsrećnije"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend