Love & Sex Sitnice odaju strasvene momke

Duhovit i zna da pleše – recept je za fantastičan seks

Šta sve otkriva da je momak dobar u krevetu:

Smisao za ples. Ušli ste u noćni klub i upravo tražite nekoga na kome bi se vaš pogled mogao zaustaviti. Obratite pažnju na onog momka koji super pleše jer kakav je na podijumu, takav je i u krevetu.

Alfa držanje. Koja je veza između ponosnog držanja, zabačenih ramena i uvučenog stomaka? Tipovi koji se drže kao alfa momci potrudiće se da zablistaju u krevetu, tvrde seksolozi.

Prijašnja iskustva. Pitajte ga otvoreno je li već isprobao seks na jednu noć. Ako je odgovor potvrdan, znate na čemu ste. Suzdržite se od pitanja: ‘A koliko puta?’

Njegov miris. Pod uslovom da se nije kupao u parfemu, približite mu se i “promirište” ga jer je miris važan indikator.

Kakav ima rukopis. Dajte frajeru olovku u ruke i zamolite ga da vam nešto napiše. Ako pojedina slova kao što su j, s, v imaju velike obline i zavijutke, znajte da tip ima bujnu maštu i još veći libido!

Smisao za humor. Ne, ovdje ne mislimo na njegov talenat da priča viceve nego je li duhovit. Ko želi mrguda u krevetu?

P. S. Duhoviti momci imaju veći nivo testosterona.

Grize li nokte? Da? Genijalno! Možda vam je ova navika odbojna, ali seksolozi kažu da ga ne bi trebalo pustiti i da ova navika otkriva frajera koji voli ekstremno i koji je jako strastven i osjetljiv.

Prehrambene navike. Ako voli jednoličnu ishranu, to može značiti samo jedno – Dosadan seks biće vam na meniju.

Briga o izgledu. Izgleda OK, ali ne i savršeno dotjerano i uredno? Super, jer to znači da neće biti cjepidlaka u krevetu.

Kako se ljubi? Nakon što ste analizirali sve dosad navedeno, vrijeme je da isprobate najvažniji test – poljubite ga. Ako je poljubac intenzivan, sočan i naježili ste se od glave do pete, čestitamo – to je to!

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
So & TEKILA
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

pa …
ovo za rukopis bih mogao da odglumim.

Send this to a friend