Love & Sex

Filmski seks vam ne smije biti uzor

Dragi filmaši, dosta s uljepšavanjem stvarnosti, pogotovo one koja se odvija na krevetu. Dajte više snimite scenu u kojoj će se pojaviti nedepilirano međunožje, neko će nekog slučajno udariti, “pustiti vjetar” ili imati problema s otvaranjem kondoma ili njegovim navlačenjem. Jer da, tako izgleda stvarnost.

Romantični filmovi su nam zagorčali ljubavni život postavivši nerealno visoke kriterijume, ali i pokvarili seks jer je svaki bezveze naspram onog iz holivudskog filma.

Evo mitova koji nemaju veze sa stvarnošću, često čupavom i dlakavom, u svakom smislu!

MIT 1: KONDOMI RASTU NA NJEGOVOM PONOSU
Da, bilo bi divno da su kondomi ugrađeni na njegovog najboljeg prijatelja i fino estetski zapakovani. U filmu sve teče tako glatko i neprimjetno kad su kondomi u pitanju. U stvarnom životu on pokušava ući u vas, vi mu kažete da stavi kondom, on kaže da ga nije ponio jer nije očekivao seks večeras, vi pitate što sad, on pita ima li neki kiosk u blizini ili ga možda vi imate, vi palite svjetlo i kopate po torbici, a onda ste pod stresom jer brinete hoće li puknuti i može li kondomu isteći rok trajanja.

MIT 2: ORGAZAM STIŽE ZA NEKOLIKO MINUTA I BEZ PUNO TRUDA
U redu znamo da su filmski minuti skupe i da montaža i režija koštaju, ali pobogu zašto svaki orgazam u filmu dolazi bez po muke, a uživo tako teško.

MIT 3: SVI SU UVIJEK SAVRŠENO DEPILIRANI
Jeste li ikad gledajući filmsku scenu seksa naletjeli na nedepilliranu ženu ili tipa koji ima busenčić dlaka na leđima? Jeste li ikad u filmu o ljetnoj romansi naletjeli na ženu čije su noge pune plihova od uboda komaraca ili frajera koji je izgorio na suncu? Filmaši u erotskim scenama izbjegavaju da prikažu reano stanje stvari, a tragovi od komaraca su must have accessoire ljetnog seksa. Pogotovo na otvorenom.

Ostavite komentar prvi!

avatar
1000

Send this to a friend