Love & Sex

Flert: Zlatna pravila za uspjeh svakog muškarca

Svaka manje ili više uspješna veza započinje onom najslađom stvari – seksi flertovanjem.

Muškarci uglavnom vole flert, ali većina njih to ne radi na pravi način. Flertovanje je umjetnost. Ukoliko hoćete da postanete majstor te umjetnosti, potrebno je poznavati određena pravila. Kada započnete flert, potrebno je da joj pokažete svoju prirodu, lijepe manire i kroz govor tijela joj poručite da ste zainteresovani za nju.

Naravno sve to je potrebno da uradite na način koji će je ubijediti da i vi takođe posjedujete atraktivnu stranu vaše ličnosti. To ćete najbolje ostvariti uz pomoć sljedećih savjeta.

NASMIJTE JE

Kada se odvažite za flert, flertujte sa njom od samog početka. Najbolji način za to je da pokušate da je nasmijete. Kada opustite atmosferu i kada se ona nasmije na vašu šalu, uputite romantičan kompliment na račun njenog izgleda. Još jednu stvar je potrebno naglasiti; biti zaban i preći liniju dobrog ukusa nije ista stvar. Neadekvatan humor po pravilu uvijek odbija ljepši pol. Nakon inicijalne konverzacije, pređite na sljedeći korak i uputite joj kompliment na suptilan način. Izbjegavajte šale sa seksualnim kontekstom, čak iako vas ona izuzetno privlači. Naglasak treba biti na tome da pokažete svoju romantičnu i džentlmensku stranu ličnosti.

FIZIČKI KONTAKT

Fizički kontakt ne znači uvijek i direktan dodir. Prodorni i duboki pogled vrlo često može uticati na ženske emocije mnogo snažnije od fizičkog dodira. Gledajući je u oči zagolicaćete njenu maštu i u vidu predigre otvoriti prostor za fizički kontakt. Kada dođe do kontakta to uradite na suptilan način, poput nježnog dodirivanja njene kose uz komplimente na njen izgled. Vodite računa da kontakt ne traje previše dugo i ne dozvolite situaciju da ona mora skloniti vašu ruku sa sebe. Ako sve stvari prođu kako ste očekivali, možete se odvažiti za sljedeći korak i nježno je zagrliti.

POKAŽITE DA VAM JE STALO

Ovo pravilo je vrlo važno. Žena mora početi razmišljati da je sigurna uz vas. Pokažite joj da je poštujete. Iskažite svoju pravu ličnost i umjesto seksualnog objekta tretirajte ju kao najboljeg prijatelja.

ZAPOČNITE I ZAVRŠITE KONVERZACIJU

Ne čekajte da ona kaže kako je vrijeme da se krene kući. Ako ona to i uradi, vaše samopouzdanje će značajno pasti. Da bi vaše samopouzdanje bilo na visokom nivou od početka kontrolišite konverzaciju. Umjesto da čekate da ona stavi “zavjesu na prestavu”, završite razgovor u pravo vrijeme.

Ukoliko budete poštovali ova osnovna pravila, šanse da osvojite njeno srce će biti prilično velike. Dakle, radite na svom samopouzdanju, pokažite manire i uvijek poštujte nježniji pol.

Send this to a friend