Love & Sex

Instagram profili za one koji uskoro staju na ludi kamen

Predstavljamo vam najinspirativnije profile, na kojima možete saznati nove trendove, dobiti najbolju modnu inspiraciju, kao i savjete za poziranje!

Carats and Cake
Kao mreža namijenjena za preporuku kreativnih timova, firmi i pojedinaca koji se bave organizujom vjenčanja i pratećih djelova (od dekoratera, do keteringa i fotografa), Carats and Cake nudi najbolje ideje, i najvažnije-provjerene saradnike.

Style Me Pretty
Ako obožavate detalje, kao i većina nevjesta, onda morate da pratite ovaj profil koji će vam svakodnevno pružati divnu inspiraciju koja se odnosi na sve male i velike stvari koje čine vjenčanje posebnim.

Wedding Dream
Kada zapratite ovaj nalog imaćete osjećaj da imate cijeli svijet na dohvat ruke, jer ćete vidjeti najljepše trenutke sa vjenčanja koji stižu iz čitavog svijeta.

BHLDN
Ljubitelji Anthropologie će biti opsjednuti BHLDN brendom, koji je takođe inspirisan vintidž estetikom namijenjenoj nevjestama.

The Mrs. Box
Dok tehnički The Mrs. Box prodaje samo jednu stvar – šik kutije za prstenje, on predstavlja odličnu inspiraciju koja se odnosi na sve – od cvijeća do ideja kako treba pozirati na vjenčanju.

Send this to a friend