Love & Sex Mnogi me osuđuju

Ispovijest prevarene žene: Muž me vara, ali ja ni ne pomišljam da ga ostavim

Ovo je ispovijest prevarene ženu, ali ona nikada nije pomislila da ostavi svog muža, zbog čega su je, kako kaže, mnogi osuđivali.

“Kada se vjenčate, date obećanje jedno drugom da ćete tu biti u dobru i zlu i da nikad nećete varati, ali ponekad se desi da se to obećanje pogazi. Meni se to desilo. Nakon 15 godina braka, moj muž me je prevario. Kada sam saznala za to bila sam potpuno slomljena, neutješna, nikad se lošije nisam osjećala u životu, a onda sam donijela odluku.

Iako me mnogi nisu podržali, ja sam riješila da ostanem sa njim.

Mislim da nakon afere ne treba donositi nagle odluke, već treba razgovarati sa partnerom i shvatiti u čemu je problem. Uvijek postoji rješenje. Kada sam saznala za njegovu aferu stalno smo se svađali i željela sam da provodi više vremena sa mnom.

Onda sam shvatila, da tako neću ništa postići. Postala sam smirenija i pustila da stvari idu svojim tokom. Nisam mu više prebacivala za to što se dogodilo, a onda je i on postao smireniji i funkcionišemo bolje. Postao je prijatniji, odgovorniji, ljubazniji.

Iako mu nikad u potpunosti nisam oprostili, niti ću ikada zaboraviti, shvatila sam da je mnogo bolje da ostanem sa njim, nego da započinjem nov život, jer ljubav i dalje postoji, uprokos svemu.

Ono što je presudilo da ostanem je to što stvarno nemam snage da se borim i krećem iznova. On se pokajao, a ja vjerujem da svi imamo pravo na grešku. Iako je povjerenje narušeno i nisam potpuno sigurna da je prestao da se viđa sa tom ženom.

Bez njegovih primanja ja ne bih mogla da imam život na koji sam navikla. Imamo divnu djecu i predivnu kuću na dobroj lokaciji. Ja radim samo povremeno i uglavnom se posvećujem svojim hobijima koji ne donose veliku zaradu.

On jako dobro zarađuje i ne želim toga da se odreknem. Ja sam zadužena za održavanje kuće i odgajanje djece. Ja sam ta koja osigurava da naš dom bude prijatan i ugodan.

Možda jednog dana budem imala volje i snage da odem, ali za sada mi je sasvim dobro. Radije ću ponekad biti sama i usamljena nego da izgubim sve što sada imam”.

4

avatar
1000
2
2
0
 
3
Maja V.So & TEKILAJojop
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Maja V.
Gost
Maja V.

Kazala bih mu ja posa 😎

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

ne valja ti se zamjeriti

Maja V.
Gost
Maja V.

A dje
Ja sam opasna na baterije 🤣

Jojop
Gost
Jojop

kakvo je vrijeme doslo ako nemas para ne mozes ni zenu prevarit…

Send this to a friend