Love & Sex

“To je poput smrti”: Ispovijesti slavnih dama o razvodu

Nažalost, neki brakovi imaju rok trajanja. Na to nisu imune ni slavne osobe. Donosimo sedam iskrenih priznanja slavnih žena koje su i same morale proći kroz razvod.

1. Olivia Vajld
“Ne želiš da prekineš s tom osobom, ne želiš da okončaš brak, pogotovo ako ti se stvarno sviđa ta osoba. Samo znaš da nešto nije u redu pa pokušavaš promijeniti sve ostalo”, izjavila je Vajld u jednom intervjuu. Glumica se rastala od supruga Tao Ruspolija 2011. godine nakon osam godina braka.

2. Dženifer Lopez
“Nema veće boli i neuspjeha od razvoda”, kazala je Lopez nakon razvoda od pjevača Marka Enonija s kojim ima blizance.

3. Džesika Simpson
“Bilo je to poput smrti u porodici. Prolaziš kroz fazu tuge, zatim kroz fazu pobune i onda odjednom moraš sam pronaći svoj život”, rekla je Džesika nakon što je došao kraj četverogodišnjem braku s Nikom Lačijem.

4. Nikol Kidman
“Mislim da je razlaz težak za svakoga. To je noćna mora, stvarno je, i možeš se pretvarati da si u redu. I ima dana kada si dobro i dana kada nisi”, izjavila je Kidman nakon što se razvela od Toma Kruza.

5. Hajdi Klum
“Ljudi kažu ‘Moj Bože, kako poražavajuće mora biti prolaziti kroz razvod’. Jesam li poželjela da se to dogodi mojoj porodici? Ne, ali svi smo zdravi, i nastavljamo dalje sa svojim životima”, izjavila je Klum nakon što je prekinula brak sa pjevačem Silom.

6. Dženifer Aniston
“Postoji puno faza tugovanja. Tužno je kada nečemu dođe kraj. Slomi te i učini ranjivom. Kada pokušavaš izbjegavati bol, to stvori samo još veću bol. Ljudsko sam biće koje prolazi kroz ljudsko iskustvo pred cijelim svijetom. Voljela bih da nije pred cijelim svijetom. Jako se trudim da se izdignem iznad svega toga”, kazala je Aniston nakon bolnog razvoda od Breda Pita.

7. Robin Rajt
“Razvod sam po sebi, i kada imate djecu, je poražavajući. Gore od toga. Jedan od razloga zbog kojih smo se toliko puta pomirili i rasinuli je taj što smo nastojali da držimo porodicu na okupu. Ako imaš djecu, to je porodica, i stalno pokušavaš ponovo. To smo radili jako dugo”, objasnila je Rajt nakon što je okončala 14-godišnji brak sa Šonom Penom.

Send this to a friend