Love & Sex

Jednom nevjeran-uvijek nevjeran

Vaš dečko je prevario svoju tadašnju djevojku sa vama. Ukrali ste ga od nje, lako i čini se bezbolno. Možda ste srećni, ali trebalo bi da znate da je velika šansa da i sami jednog dana po istom principu budete ostavljeni.

Naučnici iz Južne Alabame sproveli su studiju na uzorku od 443 ispitanika, postavljajući im pitanja o stepenu vjernosti i zadovoljstva u vezi.

Anketa je pokazala da je opravdana sumnja najizraženija tamo gdje se ljubav dogodila dok je jedan od partnera bio zauzet, pa je tadašnjeg partnera/partnerku ostavio zbog novog/nove. Varalice su obično “povratnici” na mjesto zločina.

Osobe koje su prevarile drugu stranu i upustile se u novu vezu okarakterisane su kao problematične u vjernosti i sklone da opet učine isto.

Tim naučnika iz Južne Alabame je tokom istraživanja otkrio da su veće varalice introvertne osobe, a ne one koje otvoreno koketiraju.

Ranije studije su navodile na zaključak da ljudi koji su privlačni drugima i uvijek imaju ljubavne ponude više varaju, ali sada je ustanovljeno da su za to više sposobni manje komunikativni tipovi.

2 Komentara na "Jednom nevjeran-uvijek nevjeran"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend