Love & Sex zaboravi na sve ostalo

Kad muškarac vidi golu ženu ovih pet stvari mu prođe kroz glavu

Kada se žena skine pred njima, zaborave na sve ostalo i žele samo da se prepuste uživanju. A šta muškarcima zapravo prođe kroz glavu kad ženu vide golu?

Mnoge žene misle kako njihovi partneri samo razmišljaju o nesavršenstvima kada vide njihovo golo tijelo, ali pripadnici muškog pola ni ne vide ono što žene vide kao mane. U nastavku pročitajte šta im prolazi kroz glavu u tom trenutku.

1. Ostani smiren

Kada se žena skine pred muškarcem, bez obzira na to koliko su već puta vidjeli taj prizor, sve u njegovom tijelu podivlja. Ubrzaju se otkucaji srca, krv se sjuri u prepone, smuše se u glavi pa ne mogu ni trezveno da razmišljaju. Ne žele da ostave utisak da nikad prije nisu vidjeli golu ženu, zbog čega se trude da ostanu kul i pribrani. A zapravo bi najradije počeli da viču od sreće i uzbuđenja.

2. Pokušaj da izdržiš

Muškarci postižu orgazam brže od žena, što ne znači samo da moraju dodatno da se potrude, nego i da odlože svoje zadovoljstvo na zadovoljstvo žene. Zato, iako bi najradije divlje vodili ljubav, ponekad moraju da je vode u sporijem ritmu uz koji će, barem se tako nadaju, uspjeti da dožive vrhunac u isto vrijeme.

3. Kad bih barem znao šta želi da joj radim

Nemojte da se bojite da nas usmjerite. Naš posao mnogo je lakši kada nam date povratnu informaciju. Šapnite nam u uvo svoje želje, pomjerajte naše ruke gdje želite da budu, preuzmite kontrolu i pokažite nam šta vas uzbuđuje, poručuju muškarci ženama.

4. Baš sam srećnik

Muškarce jednostavno preplavi osjećaj zahvalnosti kada ženu vide golu.

5. Zbog čega se ona uopšte osjeća nesigurno?

I muškarci imaju svoje nesigurnosti, ali i dalje teško razumiju ženske “kočnice” kada su oni tako očarani ženskim tijelom. Ako žena prekriva grudi rukama, skriva se ispod pokrivača i ne može potpuno da se opusti, pravi muškarac učiniće sve da se osjeća dobro. Te nesigurnosti muškarcima zapravo ne smetaju, ali im je draže kada im žena ponosno pokazuje svu svoju ljepotu.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
So & TEKILA
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

,,smuše se u glavi pa ne mogu ni trezveno da razmišljaju”
samo je ovo tačno 🤪

Send this to a friend