Love & Sex Tajna iz spavaće sobe

Kada žene najviše uživaju?

Ženski orgazam je vječita dilema za većinu muškaraca – da li je stvaran ili odglumljen, kao i kojim tehnikama priuštiti ženi vrhunsko zadovoljstvo.

Žene su ljubiteljke raznovrsnih stimulacija, navodi se u studiji objavljenoj u jednoj studiji koja je obuhvatila 1.000 žena starosti od 18 do 94 godine. Te stimulacije podrazumijevaju dodirivanje genitalija, određenih djelova tijela, pritiskanje i maženje. Neke žene imaju veoma specifične prohtjeve, pa tako 41 % ispitanih dama preferira jednu specifičnu vrstu dodrivanja.

To znači da bi njihovi budući ljubavnici trebalo da razgovaraju sa ženama o vrsti stimulacije koja ih najviše uzbuđuje i da se potrude da što bolje ponove te specifične pokrete.

Ova studija je, po prvi put u SAD, došla do pokazatelja koji prikazuju načine na koje žene, tokom seksulanog odnosa, dolaze do orgazma.

Od ukupnog broja ispitanica, 75 % njih se izjasnilo za to da je stimulacija klitorisa neophodna za postizanje orgazma ili da bi se tako doprinijelo boljem osjećaju kod njegovog postiznja.

Samo 18 % ispitanih žena reklo je da je vaginalan penetracija, sama po sebi, dovoljna za orgazam.

5

avatar
1000
4
1
0
 
4
MitoWTTTWDakaSo & TEKILAMarko
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
WTTTW
Gost
WTTTW

Zivo me zanimaju odgovori ove od 94 god. sta je rekla,sta je uzbudjuje.

Mito
Gost
Mito

E i meeenee nocas od brige zaspati necu

Daka
Gost
Daka

Najviše volim da mazim flašu piva,nježno je zagrlim,lagano poljubim,pričam koliko mi znači i šta bih ja bez nje…a ona me samo gleda,razumije svaku moju riječ,upija svaki pogled…A je već posle pola sata prevarom sa drugom…flašom.

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

ne stide se da daju, a sramota ih da progovore …
komplikovana stvorenja.

Marko
Gost
Marko

Moja uvijek bgm

Send this to a friend