Love & Sex

Kako da natjerate muškarca da vas ponovo želi

Često se može čuti kako se žene žale na svoje partnere da “ne znaju šta hoće” i gube interesovanje, bilo da je riječ o ranoj fazi veze ili krizi srednjih godina.

Iako se ovo dešava kod mnogih parova, tema je kompleksna i razlozi za odustajanje, nesigurnost i slično, mogu biti različiti. Ipak, jako je važno da žene znaju šta mogu da urade kako bi zadržale pažnju svog partnera, posebno ako primijete određene negativne obrasce ponašanja.

Ključ je da obratite pažnju na njegov odnos prema vama. Ukoliko je nekoliko dana neoubičajeno tih i ne pokazuje interesovanje za seks, to može biti rani znak da nešto nije u redu i da se udaljava od vas.

Ukoliko pokušate da razgovarate sa njim, a on tvrdi da je sve pod kontrolom, a ujedno nastavlja da se isto ponaša, vrijeme je da promijenite svoje ponašanje.

Sve što treba da uradite je da se povučete. Međutim, to ne znači da treba da prestanete da pričate i da ga na taj način kažnjavate, jer to apsolutno nije u redu raditi nikome.

Takođe, ne savjetuje se ni da ignorišete muškarca već da u ovakvoj situaciji se prisjetite ko ste, da ste vi osoba koja ima svoj život i interesovanja, a zatim da počnete da se ponašate tako.

Posvetite se svom životu, vama važnim stvarima, bez potrebe da konsultujete svog partnera, čekate njega da napravi plan i slično…

Nažalost, većina žena radi sasvim suprotno. Počinju da brinu, zapitkuju, zvocaju, zbog čega muškarac ima još veću potreba da se skloni. Što se više žena približava, on postaje sve oštriji i udaljeniji…

Kada ga pustite da se odvoji malo od vas zapravo povećavate šanse da počnete da mu nedostajete, pa čak i da ste pod istim krovom u kući, on će vrlo vjerovatno postati anksiozan i počeće da misli da vas je izgubio.

Zato, u ovakvim situacijama, treba da se ponašate slično kao muškarci. Posvetite se svom društvu, hobiju, poslu. Dajte mu dovoljno vremena da reorganizuje svoj život i razmisli o svom ponašanju. Tako će vam se partner vratiti nazad u zagrljaj, kada bude bio spreman.

Koliko god vam ovaj savjet bio šokantan moramo da kažemo da ga je dao upravo muškarac, koji kaže da ukoliko isprobate ovu tehniku, ako vas voli vaš partner, on će biti srećan i vratiće vam se ponovo. U slučaju da ova tehnika ne da rezultate, dobro je što ćete znati na čemu ste i moći ćete da idete dalje, a ne da gubite godine pored osobe koja vas ne voli.

Send this to a friend