Love & Sex

Kako joj prići kada je okružena drugaricama

Muškarac pun samopouzdanja je stanju da priđe bilo kojoj ženi koja mu je zapala za oko, ali samo pod uslovom da je ona sama na javnom mjestu. Čim je oko nje par drugarica, situacija se od rutinske pretvara u nemoguću misiju. Pitate se, šta je razlog tome? Jednostavan odgovor glasi da koliko god ljudi ne vole da ih neko odbije, znatno teže im pada kada se to dogodi pred više drugih ljudi.

Naravno, ne želimo da vas obeshrabrimo da ulazite u ring i okušavate svoju sreću kad god imate priliku za to, ali bi bilo pametno da se držite nekih pravila koja vam mogu olakšati operaciju, a ko zna, možda i pomoći da obezbijedite sebi prvi sastanak sa vašom izabranicom.

Prilažemo nekoliko savjeta u nastavku.

Dobro procijenite situaciju

Bez obzira koliko ste vješti u prilaženju djevojkama, postoji pravo i pogrešno vrijeme za upuštanje u ovakvu aktivnost. Ako je djevojka u grupi, obratite pažnju na sljedeća pitanja: Koliko je žena u njenom društvu? Sa koliko aktivno razgovara i da li izgleda otvoreno za komunikaciju sa nekim ko nije iz grupe? Ako razgovara sa drugaricama, da li je djeluju ozbiljno ili opušteno? Da li je neko od momaka u blizini njen dečko?

Ovo su samo neke od relavantnih činjenica koje bi trebalo da uzmete u obzir prije donošenja konačne odluke.

Čitajte signale

Ukoliko smatrate da nema dobrih razloga da ne napadnete, potrudite se da prvo ostvarite neki vid neverbalne komunikacije. Gledajte u njenom pravcu, osmijehnite se, i obratite pažnju kako će da odreaguje. Možda će u prvom momentu da okrene glavu, ali je ključno ono što slijedi. Čekajte da ona pogleda vas sljedeći put ili možda neka od njenih drugarica kojoj je upravo šapnula da ste vi zainteresovani za nju. Ako ste na osnovu njenog govora tijela zaključili da imate šanse, vrijeme je za sljedeći korak.

Priđite grupi

Vaš prvi instinkt je da izdvojite vašu izabranicu iz grupe i započnete razgovor. To je greška jer ćete na taj način samo ojačati odbrambeni stav njenih drugarica. Nemojte da se začudite ako jedna od njih naprasno dođe da pozove vašu simpatiju na neku neodložnu aktivnost taman kada ste se približili mogućnosti dobijanja broja telefona. Ne, bolje je krenuti u šarmiranje cijelog društva. Uostalom, ako se njima svidite, veće ćete šanse imati i kod djevojke koja vas zanima.

Šarmirajte najuticajniju osobu u grupi

Svaka grupa ima lidera, osobu na koju se svi ostali ugledaju i čiji stav povodom većine relevantnih pitanja postaje i stav grupe. Iz tog razloga, veoma je bitno da što brže prepoznate ko je ta osoba i pokušate da je šarmirate i ubijedite da je njena drugarica bezbjedna sa vama. Ako vam to pođe za rukom, odradili ste veliki dio posla i spremni ste za konačno suočavanje.

Započnite razgovor sa djevojkom koja vam se sviđa

U slučaju da ste sve do sada uradili kako smo vas posavjetovali, bićete u situaciji jedan na jedan sa vašom izabranicom. Tada već možete zaboraviti na prethodne komplikacije i krenuti u razgovor kao da ste joj prišli kad je bila sama. Budući da ste već prošli nekoliko barijera, osjećaćete se znatno rasterećenije nego inače pa će i šanse za uspjeh biti veće. Naravno, ništa nije zagarantovano. Možda joj jednostavno ne budete zanimljivi iako ste stekli naklonost njenih drugarica. Ili se ona možda već nalazi u vezi sa osobom koju voli. Šta god da se dogodi, možete biti zadovoljni što vam je uopšte pošlo za rukom da je izdvojite iz grupe i započnete razgovor. Takvo iskustvo će vam sigurno koristiti u budućnosti.

4 Komentara na "Kako joj prići kada je okružena drugaricama"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend