Love & Sex

Kakvi ste u krevetu otkriva – omiljeni sladoled

Ilustracija

Psiholozi su našli vezu između omiljene vrste sladoleda i seksi igricama pod čaršavom, a evo do kakvih zaključaka su došli.

Čokolada, kafa, voćni, limun ili vanila? Pronađite svoj omiljeni ukus i otkrijte svoje seksualne želje.

Čokolada

Ako volite ukus čokolade, vi spadate u strastvene osobe koje vole da uživaju u hrani, ali i seksu. Ujedno, veoma ste dobri i izdržljivi u krevetu, a oslanjajući se na svoje šesto čulo, umijete tačno da pronađete tačke na tijelu, koje partnera mogu da izlude.

Kafa i karamela

Ovi neobični ukusi sladoleda otkrivaju da ste pragmatični ljudi, bez želje i smisla za eksperimentisanje. Samim tim, ljubav doživljavate na intelektualnom način, više nego tjelesni.

Koštunjavo voće

Volite ukus badema, lješnika, pistaća ili oraha? To znači da volite jednu osobu u svom životu. Kod vas nema šaranja, usredsređeni se na trenutnog partnera i jedva čekate da osnujete porodicu.

Limun

Osvježavajući limun obožavaju sanjari koji uživaju u egzotici. Samim tim obožavaju erotiku i uzbuđenja, a pravoj ljubavi se predaju u potpunosti.

Vanila

Vanila zajedno sa čokoladom spada u najpopularnije ukuse. Osobe koje je vole spadaju u stabilne partnere koji čvrsto stoje na zemlji, a uživaju u klasičnom seksu. Odbijaju eksperimente i čudne ponude za seks, ali su nježni i traže pravu ljubav.

Send this to a friend