Love & Sex

Koji Diznijev film ide uz vašu ljubavnu priču

Diznijevi filmovi jesu prevashodno za mlađu publiku, ali prijaju svima i svi se mogu pronaći u njima. Ponekad vam radnja može djelovati toliko poznato, kao da ste je i sami proživjeli.

To se posebno odnosi na ljubavni dio ovih filmova, koji mogu odgovarati vašim osobinama. A šta najbolje opisuje vaše osobine od horoskopskog znaka? Naravno da ovi filmovi nisu pravljeni po horoskopskim znacima, ali evo koji pokazuju najviše podudaranja po pitanju partnerskih odnosa.

Ovan – Zlatokosa i razbojnik

Ne volite da ostajete zatočeni ni fizički, a ni emotivno, pa to važi i za sve vaše veze i odnose. Ukoliko se pojavi nešto romantično ili ludo što bi vam moglo odgovarati, odmah ćete to iskoristiti. Vaše veze nikada nisu dosadne.

Bik – Aladin

Da bi iko zaokupio pažnju jednog bika, mora dobrano da se potrudi i dobro je biti svjestan toga. Nakon toga slijedi dokazivanje i pokazivanje da ste vjerni i dostojni njihove ljubavi, a u cijeloj priči može da pomogne spontanost i iznenađenje.

Blizanci – Alisa u zemlji čuda

Stalno su vam potrebne mentalna stimulacija i nova iskustva u vezi, što drugim ljudima može djelovati veoma čudno i čak nepoželjno. Da biste ostvarili sve što želite, morate pronaći partnera koji je jednako radoznao i nemirnog duha kao i vi.

Rak – Maza i Lunja

Za razliku od drugih, vas najviše privlače one osobe za koje to niko ne bi očekivao. Od njih želite samo da se potrude i pokažu vam kako vas zaslužuju, ma šta drugi mislili o tome.

Lav – Robin Hud

U svakoj romansi, lavovi moraju da budu zvijezde. Za to im je potreban partner koji će cijeniti sve njihove pozitivne karakteristike, ali biti uz njih čak i kada nešto čine pogrešno.

Djevica – Ljepotica i zvijer

Djevice ne vole da neko drugi bude glavni, ali to ne znači da im smeta izazov. Najviše ih privlače osobe kojima treba malo pomoći da idu u pravom smjeru, ali koje su voljne na promjenu.

Vaga – Lilo i Stič

Iako glavni likovi ovog filma nisu par, odlična su paralela za veze kakvim teže vage. Njima su ravnoteža i zabava dvije najbitnije stavke u vezi, a to se najbolje postiže sa nekim ko će ih podržavati u svemu, ali ujedno uvijek biti na oprezu.

Škorpija – Mala sirena

Ovo možda nije očigledno na prvo gledanje filma, naročito za mlađu publiku, ali on je pun seksualne napetosti između dvoje glavnih likova. To se sve tiče strasti i kompatibilnosti, a kod škorpija bez toga nema ničega.

Strijelac – Pokahontas

Divlji ste po prirodi i nigdje ne žurite, pa tako i u ljubavi. Da bi vas neko kupio, mora da vas potpuno iznenadi svojim ponašanjem, a to će se najvjerovatnije desiti iznenadno i neplanirano. A do tada, radite ono što vam prija.

Jarac – Mulan

U filmu se zaljubljuju dvoje ljudi koji rade sve u svojoj moći kako bi ostvarili zacrtane životne ciljeve, a to tako nalikuje jarčevima da kao da je pisano za njih.

Vodolija – Vajana

Vodolije vrlo lako mogu da privuku nekoga sebi, ali je pitanje koliko u tom trenutku imaju vremena za tako nešto. Ljubav će doći prije ili kasnije, a u međuvremenu radite na svojim projektima i planovima i očekujte razne avanture.

Ribe – Pepeljuga

Neće se baš svi udati za princa, ali činjenica je da se ribe prema svim svojim partnerima odnose kao prema prinčevima i princezama. Vi sebe predajete tome maksimalno, samo treba da pronađete onu osobu koja to i zaslužuje.

Send this to a friend