Love & Sex Neka bude romantično i za pamćenje

Kreativne ideje za prvi sastanak koje treba da probate u 2020.

Uloga prvog sastanka je da pokušate da se zbližite i provedete neko vrijeme nasamo sa potencijalnim partnerom. Naravno, stvari izgledaju malo drugačije ukoliko ste prijatelji među kojima je proradila hemija. Cilj je da atmosfera bude prijatna, te da se oslobodite i budete osoba koja jeste. Nekim osobama to malo teže polazi za rukom, pa nije loše ideja veče osmisliti tako da akcenat bude na dobrom provodu, a ne na dugom razgovoru. Nadamo se da će vam se dopasti naši prijedlozi koje smo izdvojili. Krenimo…

1. Takmičenje u znanju

Ako želite da saznate koliko je druga strana načitana, pozovite je u pab ili kafić, gdje se održava kviz znanja. Ovakav vid prvog sastanka uključuje piće, mozganje i bolje upoznavanje. Kao što znate, atmosfera na takvim mjestima je bučna, ali nadmetanje može da bude veoma zabavno, posebno ukoliko imate podjednako znanje iz opšte kulture. Naravno, pazite da ne nastupite previše samouvjereno, jer će u tom slučaju prvi sastanak ujedno biti i posljednji.

2. Turisti u svom gradu

Magazin Marie Claire predlaže spajanje lijepog i korisnog, tako što ćete izabrati nekoliko lokacija u svom gradu koje do sada niste posjetili, i pozvati dečka ili djevojku da idete baš tamo. Na taj način možete podijeliti iskustva i utiske, a ukoliko je on ili ona već posjetila ta mjesta može vam otkriti neke zanimljivosti. Na kraju, ako sastanak ne uspije, bar ste precrtali stavku sa liste želja, a u suprotnom upravo tu možete slaviti godišnjicu veze.

3. Sportsko takmičenje

Ukoliko volite kuglanje, mini golf, jahanje, ping-pong ili neku drugu aktivnost, onda predložite potencijalnom partneru sportsko veče. Naravno, gledajte da akcenat bude na zabavi, a ne pravom takmičenju, odnosno da budete približno vješti. Takođe, budite spremni na negativan odgovor, što treba da prihvatite i smislite nešto drugo.

4. Ringišpič

Sjetite se kako ste kao djeca voljeli luna park, te je možda pravi trenutak da osvježite uspomene. Ukoliko druga strana voli šećernu vunu, romantičnu vožnju ili igrice koje donose nagradu, onda se zaputite u ovu avanturu.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
AnonimniAffiliateLabz
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Anonimni
Gost
Anonimni

Ja koliko sam čuo kaže se RingišpiL…a ne RingišpiČ…
znači izvrnuo sam se od smijeha

AffiliateLabz
Gost
AffiliateLabz

Great content! Super high-quality! Keep it up! 🙂

Send this to a friend