Love & Sex A, B, AB, O

Krvna grupa otkriva najboljeg ljubavnika

Mogu li se ljubavnici zaista porediti prema krvnoj grupi? Neka istraživanja kažu da mogu.

Postoje određene karakteristike ličnosti koje se vezuju za određene krvne grupe, a koje imaju uticaj na to kako se i muškarci i žene ponašaju u krevetu.

Da vidimo o čemu je riječ, da li najvatreniji ljubavnici imaju A, B, AB ili 0 grupu…

GRUPA A

Muškarci krvne grupe A su romantici, strpljivi su i smireni. Stidljivi su i neodlučni i gotovo uvijek poistovjećuju seks sa ljubavlju. Najčešće su nježni i pažljivi ljubavnici. Seks sa takvim muškarcem je idealan ako postoji duboke emocije. Uprkos svemu, njihove seksualne fantazije su raznovrsne i neobične, ali u stvarnom životu su veoma suzdržani. Zbog toga nemaju pretjerane zahtjeve i često ignorišu svoje želje. Često im je potreban alkohol da bi se opustili.

Žene krvne grupe A imaju su usmjerene na dom, ali u krevetu ih prati reputacija na su nezainteresovane. Seks im često nije bitan, mnogo više polažu na povjerenje, razumijevanje i dobre, harmonične odnose. One su najčešće pasivne ljubavnice, gotovo je nemoguće navesti ih na seksualne eksperimente. Ipak, ako muškarac uspije da oslobodi takvu ženu, dešava se čudo. Pretvaraju se u vulkan strasti. Rijetki su muškarci kojima polazi za rukom da ih “probude”, ali oni koje uspiju treba nagraditi.

GRUPA B

Muškarci krvne grupe B su apsolutno nezavisni, često veoma tajnoviti i imaju neobavezan odnos prema seksu. Intimni odnosi za njih nisu povezani sa ljubavlju i brakom. Lako ulaze u prolazne veze i vole žene sličnih shvatanja. Ne mozgaju mnogo o dublkem smislu seksa, to je za njih samo razonoda.Čak i kada se ne pokažu u krevetu, ne doživljavaju to tragično. Zbog ovakvog ležernog stava ne libe se da otvoreno pročaju o svojim avanturama, do najsitnijih detalja, sa partnerkama sa kojima imaju ozbiljnije namjere.

Žene krvne grupe B su izbirljive i teže mijenjaju seksualne partnere. Ako su udate, teže harmoniji i komforu i nerijetko su ljubomorne. Ako su singl, flertovanje bez obaveza je njihova omiljena zabava. Shvataju da je seksualnost važan dio privlačnosti, pa su tako neobuzdane ljubavnice koje ne pridaju mnogo značaja seksu. Mijenjanje partnera njima ne predstavlja problem. Nije ih lako zadovoljiti, jer su im važni i kvalitet i kvantitet u seksu.

GRUPA AB

Muškarci krvne grupe AB su neobuzdani ljubavnici kojima je užitak jedini cilj. Malo je onih koji ulaze u brak. Izuzetno im je teško, gotovo nemoguće, da svoju strast drže pod kontrolom. Međutim, oni seks i zavođenje pretvaraju u umjetnost. Magnetski su privlačni suprotnom polu, žene im bukvalno padaju u naručje čak i kad znaju da će biti zamijenjene za tren oka. Ukoliko pristanu na brak, igra se mijenja. Kako se ne žene zbog seksa, tako i od partnereke ne očekuju da često obavlja “bračne dužnosti”.

Žene krvne grupe AB su veoma kontradiktorne. Neodlučne su i sumnjičace. Ljubav i nježnost su im neophodne u svakom trenutku, a uživaju da brinu o partneru. Kasno u životu otkrivaju čari seksa, zbog čega mnogo više u njemu uživaju. Intimne veze za njih usko su povezane sa ljubavlju. Ljekovite su ljubavnice za sve koji imaju problema na tom polju. Vrlo su senzualne, čulne i lako dostižu vrhunac tokom intimnog čina, nije im neophodan vješt partner. Svestrane su u seksu. Jednako uživaju u nježnom i u žestokom, propraćenom “prljavim” šaputanjem. Imaju izuzetno jak libido na kojima druge žene mogu samo da ima zavide.

GRUPA 0

Muškarci krvne grupe 0 imaju snažnu seksualnu energiju. Oni su aktivni i strastveni ljubavnici koji su u stanju da “jure” ženu koja im se dopada do beskonačnosti. Igra se mijenja kada je osvoje, tada gube interesovanje. Uvijek traže nov izazov, novu avanturu. Često imaju veliku kolekciju pornografskih filmova i časopisa, a na žurkama se ističu pričanjem masnih viceva i seksualnim aluzijama. Neprestano razmišljaju o seksu, ali ne vode mnogo računa o potrebama svojih partnerki.

Žene krvne grupe 0 su veoma strastvene i sposobne da osvoje koga god požele. Ponekad djeluju nadmeno i neproistupačno, ali zapravo je to njihov odbrambeni mehanizam da se sačuvaju da im srce ne bude slomljeno, Uprkos tom stavu, sposobne su za duboke emocije. U krevetu ne trpe lijenjost, potreban im je strastveni partner. Nemaju inhibicija u krevetu. Muškarci koji se ožene ovim ženama uživaće u potpunoj vjernosti i predanosti. One su idealne ljubavnice koje gotovo uvijek opravdavaju partnerova očekivanja. Imaju vrlo strastvenu prirodu, ali sposobne su da kontrolišu svoj libido, zbog čega ih je teško zavesti.

 

Send this to a friend