Love & Sex

Mjesta na koja je rizično pustiti partnera samog

Neki muškarci varaju iz hobija, neki jer samo žele da provjere kakav je osjećaj, a neki jer su se zaljubili… Koji god razlog bio, ovo su najčešća mjesta na kojima to rade, barem tako oni tvrde:

1. Stan najboljeg prijatelja
Muškarci jedni drugima čuvaju leđa skoro u svim situacijama. Stoga ne treba da vas čudi da to isto rade i kada su u pitanju afere. To ne znači da najbolji prijatelj nužno odobrava preljubu, ali u većini slučajeva će “pomoći” svom prijatelju.

2. Društvene mreže
Preljuba nije definisana samo seksualnim odnosom, ona može biti i emocionalne prirode što mnogim prevarenim ženama pada teže nego afera koja je započela sammo zbog seksa. Posljednjih godina bilježi se sve veći porast broja emocionalnih preljuba na društvenim mrežama, a Fejsbuk, Instagram i Tviter su takođe postala mjesta na kojima muškarci traže ljubavnicu.

3. Teretana
Hormoni, znojava ženska tijela, uska i oskudna odjeća – teretanu muškarci opisuju kao mjesto na kom teško odolijevaju prilici da prevare partnerku.

4. Momačko veče
Prema statistikama, trećina mladoženja se upusti u „malu“ preljubu tokom momačke večeri koju doživljavaju kao posljednju avanturu. Momačke zabave često uključuju i zajednički izlazak tokom kog muškarci iskoriste priliku za kratku aferu na jednu noć.

5. Posao
Rezultati brojnih istraživanja pokazali su da čak 40 procenata muškaraca ljubavnicu nalazi u poslovnom okruženju i najčešće varaju upravo na poslu. Stalna blizina i dostupnost su samo neki od faktora zbog kojih se to događa.

6. Noćni klub
Ludi noćni izlasci često se završe preljubom. Stručnjaci kažu da alkohol i nedostatak svijetla dodatno “ohrabruju” muškarce u varanju svojih ljepših polovina.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Budimo realni
Gost
Budimo realni

E pa ispade da zena muza niđe ne smije pustit samog no na pijacu i u dom zdravlja. Te ne smije sam kod prijatelja, te ne smije u teretanu, te ne smije u nocni klub, pa cak ni na posao. Uz sve to treba mu zabranit internet i da uoci svadbe napravi momacko vece. A posto i zene varaju vjerovatno… Više »

Send this to a friend