Love & Sex Evo i zašto

Muškarac koji vara nikada neće ostaviti suprugu

On je stalno vara, ali nikad se ne odlučuje da je ostavi. Žena takvog muškarca osjeća ogromnu bol. Ne može da se bori, jer nema snage. Međutim u njoj postoji jedan osjećaj koji taj prevarant nije uništio, a taj osjećaj se zove – nada.

Ta ista nada joj kaže: Vjerovatno te mnogo voli i zato ne odlazi zauvijek. Ti si važnija od nje i one prije nje…

Muž vas vara, ali vi ostajete zajedno

Žena takvog muškarca ili se potpuno preda ponoru i muževljevoj izdaji, ili se trudi da bude bolja od te druge žene… Ona ide protiv svojih vrijednosti, vjerovanja, prirode i osjećanja, a sve u nadi da će ga ponovo “vratiti” sebi i porodici….

Postoje tri razloga zašto supruga trpi muža prevaranta:

1. Kad je bila mala, neko joj je rekao da je ljubav patnja. Da se za ljubav vječno moraš boriti. Ona je odrasla, ali ta priča je ostala urezana u njenoj memoriji. Zato ona svaki dan pati, jer smatra da tako mora da bude… Ali ne mora.

2. Nisko samopoštovanje i sopstveno nerazumijevanje svojih vrijednosti. Nesposobnost da odlučite šta je za vas dobro i kako da se ponašate. Očekujete od partnera da vas učini srećnom.

3. Nikad sebi nije priznala da je muž vara. Stalno živi u iluzijama, osjeća bol ali ne dozvoljava da ta bol ispliva na površinu.

A zašto muškarac ne napušta ženu iako je godinama vara, ili čak ako ima stalnu ljubavnicu?

1. Njemu je to zgodna situacija: sa suprugom ima uredan život, harmoniju, dok sa ljubavnicom ima osjećaj avanture i poleta. On dobija sve što želi.

2. Njegov bolesni ponos: laska mu da ga želi nekoliko žena istovremeno. To za njega znači da je on vrijedan te ljubavi i da je itekako zaslužuje.

3. Nije mu finansijski isplativo da se razvede: to bi značilo da mora da podijeli imovinu. A onda bi morao opet da se ženi tom ljubavnicom, pa opet da bude na istom…

4. Problem do malih nogu: ne može da izgradi zdrav odnos. Bori se sa jakim osjećanjima prema supruzi, ali i prema ljubavnici. Ne može da se odluči za samo jednu ženu.

Kao što vidite nije problem u ženi, već u muškarcu: on je taj koji se bori sam sa sobom, pokušava da nađe svoje mjesto pod suncem.

Žene koje imaju ovakvog muža treba sebi da postave samo jedno pitanje:

“Da li zaista želiš da živiš u jednom takvom braku?”

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mark
Gost
Mark

Ona bi njega ostavila,ali ne moze da ostavi pare! A on bi nju ostavio,ali ko ce onda djecu cuvat,kuvat,peglat…

Princ od Konika
Gost
Princ od Konika

Zato je i vara što ne može bez nje. Koju drugu koristiš, daj i meni malo.

Sanja
Gost
Sanja

ZATO JE I VARA STO NE MOZE BEZ NJE????!!!!
Sta lupas majke ti…
Nikad gluplju izjavu ne cuh😨

Princ od Konika
Gost
Princ od Konika

Ni za sarkazam nisi čuo.

Send this to a friend