Love & Sex

Muškarci priznali: Samo sa ovakvim ženama možemo biti u vezi

Za svaku zdravu i ozbiljnu vezu, potrebni su trud i strpljenje oba partnera. Kompromis, razumijevanje i razgovor čine tri glavne stavke svakog dobrog i zadovoljavajućeg odnosa, dok bez samo jedne – veza može da bude potpuno neuspješna.

Međutim, postoje tipovi žena koje najviše privlače muškarce, baš kao što neke žene privlače određeni tip muškaraca. Saznajte sa kakvim ženama bi muškarci najviše voljeli da budu, kada je u pitanju tip ličnosti.

1. Žena koja je samouvjerena

Samopouzdanje, kao što već vjerovatno i znate, igra glavnu ulogu kod privlačenja suprotnog pola. Naravno, u pitanju je neka normalna količina u kojoj se osjećate zadovoljno svojim izgledom i generlano životom. Muškarcima je seksi kada vide da žena zna koliko vrijedi i zato se ovakve žene nalaze na prvom mjestu.

2. Koja voli avanturu i zabavu

Pod avanturom i zabavom se smatra avanturistički duh i želja za putovanjima i istraživanje novog, ali i iste stvari prenesene u krevet. Muškarci vole kada je svaki put drugačije, zabavnije i bolje. Takođe vole kada žena slobodno kaže šta želi i ne boji se svoje seksualnosti.

3. Koja voli da eksperimentiše

Najljepši dio veze jeste uživanje u novim iskustvima, bilo da je to isprobavanje hrane iz neke druge zemlje ili neka nova poza u seksu.

4. Koja bodri i stalno je tu

Muškarcima je potrebno da je neko tu za njih u bilo kakvoj situaciji. Nakon teškog dana na poslu ili bilo kakvog lošeg iskustva u životu, žena koja će biti stalno tu je nešto najbolje što svaki muškarac može da ima.

5. Kada je vesela i duhovita

Muškarci nam preporučuju: pokažite svoje pravo, veselo lice i slobodni duh koji se krije u vama! Pričanje glupavih viceva, smijanje za najmanju sitnicu je veliko “da” za sve muškarce. Pored toga što će se dodatno opustiti pred vama, partner pred kojim ćete se ponekad ponašati vickasto će to zaista cijeniti i vidjeti da možete da budete zabavni u bilo kakvoj situaciji.

Tags

Send this to a friend