Love & Sex I njih ponekad muče nesigurnosti

Muškarci su najčešće ljubomorni zbog ovih stvari

Neke stvari na koje su muškarci u vezama ljubomorni neće vam biti nimalo logične. I njih ponekad muče nesigurnosti, a evo na šta su najčešće ljubomorni.

Vaše prijateljice

Dok su neki od samog početka veze ljubomorni na vrijeme koje provodite s prijateljima, kod drugih se ta ljubomora može pojaviti tek kasnije. Naravno, postoje i oni kojima takva druženja nimalo ne smetaju, ali pojedina istraživanja su pokazala da su partneri zaista ponekad ljubomorni na ljude s kojima provodite puno vremena.

Kolege s posla

Ova vrsta ljubomore najčešće se javlja zbog nepoznavanja ljudi s kojima radite pa ih često doživljavaju kao nevidljivu prijetnju.

Vrijeme koje provodite u teretani

Za njega je to mjesto na kojem se mišićavi Apoloni šetaju po dvorani i umjesto da vježbaju, nabacuju se upravo vama. Ako imate i ličnog trenera, ljubomora vašeg partnera mogla bi biti još izraženija. No umjesto da odustanete od vježbanja, radije i njega nagovorite na odlaske u teretanu.

Društvene mreže

Pogotovo ako puno vremena provodite na njima. Uznemiriti ga mogu i kasnovečernje poruke ili pozivi, čak i ako vas zove samo koleginica da vam javi da sjutra neće doći na posao ili najbolja prijateljica da vam ispriča šta joj se upravo dogodilo.

Vaš hobi

Ako ste maksimalno posvećeni svom hobiju i svaki slobodan trenutak provodite uživajući u njemu, vaš partner bi mogao pokazati znakove ljubomore jer će se vjerovatno osjećati kao da te aktivnosti kradu “vaše vrijeme”.

5

avatar
1000
3
2
0
 
5
m🍹n☀eawetinjaSejo CkaljaYuuBojana
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Sejo Ckalja
Gost
Sejo Ckalja

ljubomoran na sladoled koji pojede a ne kupi meni… ili kad svako malo u Ulix pojede nesto sa drugaricama a meni doma kuhinja cista, uglancana… mrve nema. Ni u loncu, ni pored… a bjezi

awetinja
Gost
awetinja

Znaci ti bacas one petarde😎

Yuu
Gost
Yuu

Nepitaj za nas muske

Bojana
Gost
Bojana

Znači na sve?

m🍹n☀e
Gost
m🍹n☀e

Sta cu takav sam🎸🎸

Send this to a friend