Love & Sex

Muškarci vjeruju da žene ovo žele, a one tvrde suprotno

Foto: Pixabay

Česta zabluda među muškarcima je upravo ta žene uvijek biraju „alfa mužjaka“. Zbog toga se ponekad i previše trude, jer smatraju da žene od njih očekuju neke posebne vještine u krevetu, prenosi Krstarica.

Istina je potpuno drugačija. U nastavku otkrivamo šta žene zaista žele.

Žene žele manekena

Tip koji reklamira donji veš sigurno će privući pažnju žena, ali one ne očekuju da njihov muškarac izgleda baš tako. Važno je da ima šta da kaže, da umije da sasluša i da bude pažljiv. U tom slučaju nedostatak pločica sigurno neće biti problem.

Žene traže muškarca koji će slušati njihovo tijelo i koji će željeti da sazna šta im se sviđa, a šta ne. Ne žele nekog ko će izvoditi pokrete koji nemaju veze sa vezom.

Žene uvijek žele vezu

Muškarci se plaše dubljeg ulaska u odnose jer smatraju da žene uvijek traže žrtvu koja će ih oženiti. Žene samo žele tipa sa kojim će im biti lijepo. Da li će to dovesti do veze, braka ili će ostati samo na zabavi, puštaju da pokaže vrijeme.

Ženama nije važno kakav auto vozite

Žene nikada ne padaju na muškarca uzimajući u obzir kakav auto on vozi i da li ga uopšte ima.

Žene vole štrebere

Neke žene od partnera očekuju vođu i autoritet, dok većina tvrdi da neće moći da odoli slatkom povučenom tipu sa kojim ima o čemu da razgovara.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Doticni
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Doticni
Gost
Doticni

Tacno ako mislite na samostalne zene koje imaju izgradjene licnosti.
I zene lazu kao i myskarci koji preferiraju prirodnu ljepotu, a realnost je totalno drugacija.

Send this to a friend