Love & Sex

Najiritantnije rečenice koje možete uputiti djevojci koja je sama

Ovo su Cosmopolitanovi savjeti kako da NE tješite djevojke koje su same i u potrazi za ljubavlju.

‘Jesi li isprobala Tinder? Danas su svi tamo!’ Naravno da ste isprobali, i vidjeli toliko gluposti da ste odlučili da ne gubite vrijeme.

‘Izlazi na sve moguće sastanke na koje možeš i zabavljaj se!’ Da, izlazite na sve moguće dejtove, ali teško da bi se to moglo nazvati zabavom.

‘Zar te niko od prijatelja ne može upoznati s nekim?’ Naravno da može, mogla bi i ti na primjer, za početak!

‘Pusti da ljubav pronađe tebe.’ Da, poput uspavane ljepotice ćete čekati da se na vašem pragu pojavi čovjek vaših snova. Jer eto, oni nalijeću čim odvratite pažnju s ljubavi.

‘Previše si izbirljiva.’ Naravno da jesam, ne zadovoljava me samo to da je muško i da ima puls. Normalno da imam kriterijume.

‘Radije se posveti nekom hobiju.’ Ovo je čak OK savjet. Jeste da ćete biti single, ali ćete barem ummjeti da ispletete šal i ćebe.

‘Nema šanse da upoznaš nekog normalnog u klubu.’ Da, veća je veća vjerovatnoća da ćete ga upoznati na nekoj od društvenih mreža i da će vas očarati svojim selfijem.

‘Možda bi mogla da prstaneš da izlaziš s momcima na neko vrijeme.’ Ovaj je ‘savjet’ otprilike ravan onome da nekome ko mašta o poslu iz snova predložite da nekoliko godina bude nezaposlen.

‘Zašto si toliko opterećena pronalaženjem srodne duše? Postoje mnogo veći problemi u svijetu…’ Nije da ste u stanju riješiti neke svjetske probleme, a osim toga, vaša vam je sreća najbitnija.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bog
Gost
Bog

Get a cat 🐅

teta saveta
Gost
teta saveta

ne avetajte, no padne djevojka u depresiju i ja joj kazem ” bravo, tako je, samo ti pati”. radije cu reci da se posveti sebi i uziva u zivotu, sto vi vidim navodote pod negativno

Send this to a friend