Love & Sex

Najseksi osobine vašeg znaka: Zbog čega ste neodoljivi, ako je vjerovati zvijezdama

Saznajte šta je to što drugi smatraju privlačnim u osobinama vašeg znaka…

Ovan

Vi volite da ste glavni. Prihvatite to. U ljubavi ili u poslu, vi ste glavni, a to se prenosi i na vaš stil u krevetu. Ipak, vaša prava snaga dolazi od vaše nježnije strane. Probajte da se otvorite više i vaša veza će biti jača, a partner će se dopasti što mu ukazujete povjerenje.

Bik

Bikovi zaista znaju da uživaju u svakoj fazi veze. Senzualnost je vaš domen i vi u potpunosti razumijete moć dodira. Čak i kvalitet posteljine kod vas ima veliki značaj. Potrudite se da date dovoljno prostora partner da izrazi svoju seksualnost i vaša veza će biti još intenzivnija. Kada pronađete stabilan temelj ljubavi, uživaćete u građenju zajedničke budućnosti.

Blizanac

Pamet je za vas najveći afrodizijak i uslov za sve koji žele da dobiju više od jednog sastanka sa vama. Volite zanimljive razgovore i duboke rasprave. Šaputanje u uvo je vaša slaba tačka. Ipak, bitno je da shvatite da morate da imate jaku emotivnu vezu sa partnerom i da uživate i u trenucima tišine.

Rak

Želite da stvorite gnijezdo koje ćete da podijelite sa partnerom i kada se osetite dovoljno sigurno, vaši pravi kvaliteti će isplivati na površinu. Za vas su zajedničke uspomene i dragocjeni moment osnova ljubavi. Potrebe vašeg partnera se mogu razlikovati od vaših, pa će vam možda biti potrebno vremena da se uskladite.

Lav

Cvjetate kada ste u centru pažnje i za uzvrat postajete lojalan i darežljiv partner. Poznati ste po velikim ljubavnim gestovima i skupocjenim poklonima. Ipak, trebalo bi da imate na umu da sve što je previše intenzivno brzo sagori. Potrudite se zato da održite umjerenu vatru.

Djevica

Možete da budete sjajan partner puno podrške i ljubavi, ako se neko uklopi u vaše stroge kriterijume. Cijenite staromodne gestove i određenu nevinost u ljubavi. U idealnim uslovima, partner će uneti svjetlost i smijeh u vaš život i imaće savršene manire.

Vaga

Vi ćete uvijek uložiti puno truda da se vaš partner osjeća posebnim. Uvijek možete da smislite najromantičnije veče i da ga ostvarite. Ipak, bitno je da znate da cijenite sebe i da odvojite vrijeme za svoje potrebe, kako ne biste sagoreli u želji da udovoljite partneru.

Škorpija

Ljubav je za vas “sve ili ništa”. Volite strasno i možete da budete puni razumijevanja i da puno opraštate čak i kada se osjećate povrijeđeno. Vaše emocije su intenzivne i u vezi sve pružate. Zbog toga je vaš izbor partnera veoma bitan, da to bude neko ko je vrijedan vaše ljubavi i pažnje.

Strijelac

Vi ste slobodnog duha, pa vaš partner mora da bude pun razumijevanja i da vam pruži dovoljno prostora. Neko ko voli putovanja i raspoložen je da ide sa vama u avanture bi bio idealan. Vi ste veoma strastveni i volite da isprobavate nove stvari kako u životu, tako i u krevetu. Zbog toga bi vaš partner trebalo da bude u stanju da isprati vaš tempo.

Jarac

Vi ćete svoje vrijeme i pažnju pokloniti samo nekome sa kim vidite budućnost. Divite se ambicioznim ljudima, jer ste i sami takvi. veoma ste senzualni i razumijete moć dodira. Trebalo bi da znate kada vaša veza pati zbog posla i da pokušate da je popravite prije nego što bude prekasno.

Vodolija

Vi ste veoma neobični, pa će takva biti i vaša veza. Ne pridržavate se normi i pravila. Bilo bi sjajno da sa partnerom prvo budete prijatelj i da dijelite interesovanja. Kada se veza razvije, biće vam potrebna određena samostalnost. Odgovarajući partner će razumjeti vašu sampostalnost i diviće joj se.

Ribe

Ribe su dobro poznate po osjetljivoj prirodi i sposobnosti da vole bez granica. Niste materijalista, pa ćete mnogo više cijeniti vrijeme provedeno sa partnerom i lijepe uspomene od skupocjenih poklona. Vaš partner mora da cijeni iskrenost, biće osjećajan i umjeće da sluša, jer vi ne biste mogli da podnesete da ogolite dušu pred nekim ko nije sposoban za empatiju.

Send this to a friend