Love & Sex Većina muškaraca je bar jednom to uradila

Nauka dokazala kakvi muškarci šalju ženama eksplicitne slike

Muškarci koji vole da šalju fotografije svog polnog organa, koje im niko nije tražio niti ih želi, uglavnom su narcisoidni seksisti. To ste vjerovatno već i mislili, ali ovog puta je to dokazala i nauka.

Naučnici su ispitali 1.000 heteroseksualnih muškaraca o tome da li i koliko šalju fotke svog polnog organa ženama, kao i o njihovim osobinama.

Rezultati vjerovatno nikoga neće mnogo iznenaditi – muškarci koji su poslali najmanje jednu takvu fotku narcisoidni su i imaju seksističke stavove.

Drugim riječima, muškarci koji šalju takve slike koje im niko nije tražio za sebe misle da su apsolutno savršeni – pa, što onda da to i drugi ne vide?! – a to takođe rade i zato što nemaju poštovanja prema ženama.

Ovi muškarci uglavnom smatraju da za žene treba da važe drugačiji “standardi” nego za muškarce, a takođe misle i da su one užasne.

Elem, ovo istraživanje je pokazalo i da je slanje neželjenih fotografija polnog organa prilično često – čak 48 odsto ispitanika je bar jednom nekome poslalo fotku svojih genitalija.

Govoreći o prosjeku i statistici, tipičan muškarac koji šalje ovakve fotografije ima 31 godinu i ili je u braku ili u dugoj vezi.

Vjerovatno se pitate i zašto bi neko odlučio da fotografiše svoj polni organ i to nekom pošalje, a da mu taj neko to nije tražio?

Pa, 82 odsto onih koji su slali takve fotke kažu da su time željeli da uzbude ženu kojoj šalju fotku! Opet, treba imati na umu da je riječ uglavnom o narciosoidnim ličnostima koje vjeruju da su sjajne i ne poštuju žene, pa misle da je fotka genitalija dovoljna da žene “padnu u nesvijest”.

5

avatar
1000
5
0
0
 
4
MarkoPrinc od KonikaNHMBudimo realni
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Marko
Gost
Marko

Te cure koje tako misle su vjerovatno u pravu.

Marko
Gost
Marko

A sto ako zena prva posalje sliku svoje slatke mac.ice

Princ od Konika
Gost
Princ od Konika

Žene hoće da vide pare, a penis nije ništa, to ima svaki.

NHM
Gost
NHM

A mi što ne šaljemo neželjene slike, nego na zahtjev?

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Што то збориш?!

Send this to a friend