Love & Sex

Ne dijelite sa svima intimu: Birajte ljude za razgovor o seksu

Razgovor o seksualnom životu sa određenim ljudima može vam se činiti kao odlična ili užasna ideja, u zavisnosti od vašeg pogleda na kompletan čin.

Da, uzaludno je poricati činjenicu da je razgovor o seksu zdrav, posebno kada su u pitanju osobe sa kojima se u potpunosti razumijete.

Kako bilo, one druge osobe bi trebalo da izbjegavate po svaku cijenu kada se tema preokrene na dešavanja u spavaćoj sobi. Ovdje smo pripremili listu osoba sa kojima bi trebalo i one sa kojima ne bi trebalo da vodite bilo kakvu diskusiju na temu ’seks’.

Pogodni za razgovor:

1. Vaš partner

Komunikacija je najbolji dio svake ozbiljne veze, jer vam upuštanje u razgovor nikada neće predstavljati problem, ma o kojoj temi da se radi. Stoga, nema razloga da se plašite da započnete ovu temu.

Istraživanje u 2015. godini od strane ’’Journal of Sexual Medicine’’ pokazalo je da čak 30% žena nikada nije reklo svojim partnerima o bolu koji je prisutan tokom seksa.

Postoji samo jedno pitanje: Čemu to?

Jednostavnije rečeno, ukoliko imate problem da sa svojim partnerom diskutujete o tome šta je normalno, šta čini da se osjećate dobro i šta želite, onda morate biti svjesni da se ne otvarate ispred osobe u koju bi trebalo da imate najviše povjerenja. Dakle, počnite da pričate.

2. Najbolja prijateljica

Ukoliko je vaša najbolja prijateljica dostojna upoznavanja sa detaljima iz vaše spavaće sobe, onda bi trebalo da znate da je to osoba od koje osuda nikada neće biti rezultat razgovora. Ponekad, ona može biti čist izvor prosvjetljenja kada se radi o seksu, jer ona zaista želi da čuje ono što imate da kažete, čak i ako se najprije nasmije na vaše izjave ili pitanja.

Naravno, najprije se uvjerite koliko je vaša prijateljica spremna da čuje da biste izbjegli neprijatnosti. Mada, ukoliko se poznajete dovoljno dugo, znaćete kakav pogled ima na tu temu.

3. Druge bliske prijateljice

’’Seks i grad’’ vam je u ovom slučaju primjer onoga što želimo da kažemo. Naravno, jednu stvar bi trebalo da uradite drugačije. Ukoliko ste u javnosti ili nekom restoranu izbjegavajte ovakve razgovore. Zaista je suvišno da drugi ljudi slušaju diskusije o veličinama penisa ili aktivnosti u spavaćoj sobi.

Kada ste negdje nasamo, ukoliko imate bilo kakva pitanja, ne ustručavajte se da ih postavite. Mišljenje ovih dama može zaista biti od pomoći onda kada niste sigurni oko čega treba, a oko čega ne treba da brinete.

Nepogodni za razgovor:

1. Kolege sa posla

Iako pitanje ’’Gdje mogu da pronađem dobar vibrator’’ ne bi trebalo da vam izazove nikakve probleme, povjerenje u kolege sa posla može biti velika greška. Da li zaista želite da predstavite sve tajne vašeg seksualnog života nekome ko se sa vama nadmeće za pažnju, uspjeh ili položaj? Ukoliko nekome date previše informacija, on ih kasnije može upotrijebiti protiv vas.

2. Članovi njegove porodice

Sa ovim ljudima budite posebno oprezni. Najpametnije bi bilo da vaš seksualni život nikada ne iznosite ispred članova njegove porodice. Ne možete biti sigurni kakvu vrstu veze ćete ostvariti sa njima i da li ćete im se dopasti. Neki od njih će željeti da budete srećni, dok će drugi željeti da unište vašu vezu što je prije moguće. Ne dajte nikome toliku moć nad vama.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Budimo realni
Gost
Budimo realni

Ja vas molim da kad objavljujete ove “genijalne” tekstove iz stranih časopisa stavite fotografiju onoga ko je izabrao ovaj tekst kao interesantan nama u CG. Živo me zanima kako to čeljade izgleda jer ovo je vrh gluposti što vi objavljujete.

Djoko
Gost
Djoko

Ada ne moram sa nikim pricat o tome,ne sexam za tudji no za svoj merak

Mozda
Gost
Mozda

Muuuuuu

Send this to a friend