Love & Sex

Neobične ljubavne statistike koje će vas nasmijati

Neke će vas baš nasmijati: npr, žene koje idu na prvi sastanak sa muškarcem kojeg su upoznale onlajn najviše brine je li on serijski ubica, dok frajere muči – je li ona uživo debela.

Čak 95 posto muškaraca želi tj. voljelo bi da djevojka napravi prvi korak.

89 posto mlađih muškaraca voli da izlazi sa starijim ženama jer misle da one imaju više seksualnog iskustva te da mogu od njih da nauče ponešto.

Žene iniciraju raskid češće nego muškarci.

Žene u prosjeku najviše privlače muškarci koji su šest godina stariji od njih.

Čak 89 posto ispitanika smatra kako problemi u vezi nastaju kada jedan od partnera ima nekih problema sa samopouzdanjem.

Žene više privlače muškarci obučeni u – nešto plave boje!

Gotovo 68 odsto muškaraca misli da ako ih žena pozove na kafu, suptilno ih zove na seks, a 11 odsto njih prekinulo je vezu zbog mačke.

Da su znale sve što su kasnije shvatile, oko 70 odsto žena ne bi se udalo za sadašnjeg partnera, a tek 39 odsto ljudi vjeruje da je u braku sa svojom srodnom dušom.

Oko 21 odsto njih smatralo je da se vjenčalo s onim “pravim”, ali se to pokazalo pogrešnim, dok je 32 odsto sigurno da je pogriješilo.

Ako muškarac misli da ga partnerka vara, vjerovatnoća da je u pravu iznosi 50 odsto, ali ako na isto sumnja žena, postoji 85 odsto šanse da je nepovjerenje opravdano, otkriva studija australijskog statističara Džona Krušera, autora knjige “Ljubav u brojkama”.

Žene privlače muškarci u crvenim majicama okruženi ženama, dok je muškarcima privlačnija žena koja je sama.

Dame će zabaciti kosu ako žele da privuku pažnju ili prekrštaju noge i kruže prstima po čaši. Međutim, ako sjede i stavljaju torbu iza sebe zapravo skrivaju nešto.

Na pitanje “da li moja guza izgleda veliko u ovoj odjeći” gotovo 52 odsto muškaraca bi lagalo, potvrđuje studija.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend