Love & Sex Seks nije jedini vid nevjerstva

Nevjerstvo nije samo fizička prevara

Kada kažemo preljuba, prvo pomislimo na fizičku prevaru ali studija je pokazala da većina žena smatra da seks nije jedini vid nevjerstva.

U istraživanju je učestvovalo 1.000 žena od kojih 70 odsto misli da je podjedanko loše ako njihov partner ima profil za onlajn upoznavanje. To znači da nije potpuno zadovoljan emotivnom vezom, što predstavlja uvredu za partnerku, smatraju stručnjaci.

Gotovo 61 odsto dama se slaže da ne morate s nekim da budete fizički intimni da bi se to smatralo neprimjerenim. Dovoljno je da vaša jača polovina misli na drugu ženu, šalje joj poruku dok niste u blizini i razmišlja kakav bi mu život bio sa njom.

Nešto manje od 60 odsto žena smatra da su poruke seksualne sadržine upućene drugoj osobi jasno upozorenje da ih partner vara. Ali to nije samo znak da on sa nekim želi seks, već očekuje i da mu pokaže da ga smatra poželjnim.

Večera s damom koja mu se dopada jasan je signal nevjerstva ili znak da želi da bude preljubnik, smatra više od 40 odsto pripadnica nježnijeg pola. Neće im se svidjeti ni ukoliko sa prijatljima ode u striptiz klub, a ni njima ne bi prijalo da ona provede veče okružena zgodnim muškarcima.

Za 22 procenta žena gledanje porno-filmova bez njih je takođe prevara. Nije bezopasno za “vezu” ni ukoliko bivšu djevojku prati na društvenim mrežama, a ovakvo onlajn prijateljstvo 20 odsto žena smatra prevarom.

Ukoliko stalno provjerava šta njegova bivša djevojka radi ili je ljubomoran kada vidi njene fotografije sa drugim muškarcima, to pokazuje da nije spreman da se u potpunosti posveti trenutnoj partnerki.

10

avatar
1000
4
6
0
 
9
Budimo realniawetinjaKonikHalalawetinja
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
awetinja
Gost
awetinja

Može li mi ko dati savjet kako da nađem vjernu ženu?
100e uplaćujem na žiro račun.

Budimo realni
Gost
Budimo realni

То ти нико гарантоват не може али за почетак пар бесплатних савјета. Гледај мајку па проси дјевојку. Стара народна али је немој погрешно тумачит. Није поента да тражиш згодну ташту вјерујући да ће и ћерка бити згодна у старости. Већ обрати пажњу како поштује домаћина и како васпитава ђецу. Затим жену не тражи по клубовима и кафићима као већина данас.… Više »

awetinja
Gost
awetinja

Probat ću ovo. Ako upali, kontaktiram te u vezi žiro računa👍

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Ма рекох ти моји савјети су бесплатни али нема гаранције.

mne
Gost
mne

E po ovim tackama ja sam preljubnik samo takvi, ne daj boze da bog postoji. Ceka me pakao

Vantage1111
Gost
Vantage1111

A sto mi muskarci na slike i tako te fore, gore su ove zene od nas…

Konik
Gost
Konik

Mene je žena ufatila đe gledam porniće i pomamila se. Na kraju smo se razveli. Sad više ne gledam porniće no sam ka’ pušten sa lanca…

Ipp
Gost
Ipp

Hahaha

Halal
Gost
Halal

A da si kojim slučajem ti nju uhvatio da gleda porniće, kakva bi bila tvoja reakcija?

Konik
Gost
Konik

Ja sam nju ufatio sa komšijom.

Send this to a friend