Love & Sex

Novi trend: Jeste li u vezi ako se ne tagujete na Instagramu?

Potreba da se pohvalimo svojim najnovijim ljubavnim ulovom seže daleko u prošlost. Sjećate li se djevojaka, koje su nosile lančiće s imenom ili inicijalima svog dragog? Ili onih momaka koji su imali tetovirano “Marija” ili “Ana” na ruci jer su sa 17 mislili da će njihova prva ljubav biti vječna?

Malo manje davno, svi smo na Fejsbuku imali onaj jedan par koji bi stalno raskidali i mirili se pa nas redovno obavještavali na News Feedu (ponekad i po više puta dnevno) jesu li sada u ljubavi ili ratu.

Sada su se izgleda svi oni našli na nekoj tajnoj konferenciji i odlučili prebaciti cijelu stvar na Instagram. Ime ovog novog trenda je “Relationship Tagging”, a sve što trebate napraviti je označiti svoju bolju polovinu u biografiji na Instagramu.

Malo je reći kako su mišljenja oko ovog “novog” trenda podijeljena. Dok neki to osuđuju, smatrajući kako su razlog tome nesigurnost i kompleksi, drugi smataju kako je naprosto prirodno svoju sreću dijeliti s drugima.

Prepuštamo vam da sami za sebe odlučite je li “Relationship Tagging” za vas ili ne, ali ako se odlučite na to, barem razmislite hoće li vaša priča potrajati ili ćete uskoro morati da smišljate novi način da sami sebe definišete.

Send this to a friend