Love & Sex Jeste li nekad zamišljali da ste u vezi sa kolegom?

Od kolege do ljubavnika linija je tanka

Sa njima provodimo najviše vremena, povjeravamo im se kad nam je teško, ogovaramo druge ljude… Ne, oni nisu naši bračni partneri, nego kolege. Ali vrlo lako mogu postati i nešto više.

Psiholozi ističu da nam je u prosjeku potrebno 200 sati da bismo sa nekim postali prijatelji, a s obzirom na podatak da većina zaposlenih provodi 1.680 sati godišnje u kancelariji, nije čudo da mnogi formiraju bliske veze sa kolegama.

Kad sa nekim radimo, imamo priliku da ga upoznamo u raznim situacijama, jer vidimo kako reaguje pod pritiskom i kako komunicira sa drugima.

Nerijetko, ista su nam interesovanja, pa lakše i brže padaju zidovi. Intenzitet koji osjećamo na poslu nekad može da se pomiješa sa seksualnim, a ako obje strane nisu uvijek na oprezu, lako se desi da uplove u romansu.

Istraživanje sprovedeno među 5.795 britanskih radnika pokazuje da dvoje od njih troje ne bi imalo ništa protiv da se zabavlja sa kolegom, dok treća osoba o tome nikad nije sanjala.

Pa ipak, kad se u vezu uplovi, čak 76 odsto njih to krije jer se ne gleda uvijek blagonaklono na kancelarijske romanse.

Ali one su, izgleda, dobre za posao. Čak 60 odsto zaposlenih je reklo da se ponaša profesionalnije kad se zabavlja sa kolegom jer oseća da je više pod lupom šefova i kolega.

Kad je riječ o napredovanju u karijeri, povećanju plate i unaprijeđenju, pokazalo se kao tačno da bolje prolaze žene koje se zabavljaju sa šefovima nego muškarci koji su u vezi sa šeficama.

6

avatar
1000
4
2
0
 
5
So & TEKILAMareDelbojRozajBijelo Polje
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

za atmosferu u firmi ne može da šteti malo bezazlenog flerta.

Mare
Gost
Mare

Eeee Kako je nekad bilo lijepo

Rozaj
Gost
Rozaj

Linija toliko tanka da se tesko vidi

Jole
Gost
Jole

Tacno , a I lijepo. Upoznas nekog I privatno I poslovno. Prava ljubav. Moj slucaj

Bijelo Polje
Gost
Bijelo Polje

A jos ako hoce da ćutiii….to je raj na zemlji😂😂

Delboj
Gost
Delboj

Ahahah neka si mu rekao.

Send this to a friend