Love & Sex

Ovih 10 stvari u spavaćoj sobi sabotiraju vaš seksualni život!

Poteškoće u spavaćoj sobi ne moraju nužno biti uzrokovane odnosom između dvoje ljudi – na njih mogu uticati i faktori poput mobilnog telefona i lošeg svijetla i više nego mislite, prenosi hrvatski portal 24sata.

Ovih 10 stvari može uticati na loš seksualni život:
1. Mobilni telefon – trebalo bi da se posvetite osobi s kojom ste u krevetu, a ne surfovanju i odgovaranju na poruke.
2. Televizija – ako želite seks u krevetu, televiziju ograničite na dnevnu sobu. Ovako ćete se ulijeniti, gledati filmove i zaspati, a od akcije neće biti ništa.
3. Prljava posteljina – nimalo seksi, pogotovo ako ste sami i želite ozbiljnu vezu. Svako ko to primijeti sigurno će razmisliti da li će se vratiti u vaš krevet.
4. Gomila veša – nije nimalo privlačna jer će vam samo odvući misli od partnera.
5. Boja zidova – jedna britanska studija pokazala je da ljudi, čije su spavaće sobe obojene u sivo, imaju najmanje seksa. Najviše seksa doživljavaju oni u ljubičastim sobama.
6. Tragovi bivših – bilo kakvi ostaci iz prethodne veze mogu da budu veliki ubica vašeg seksualnog života ako potencijalni partneri to vide.
7. Neprijatni mirisi – što soba lošije miriše, to su šanse za seksom manje. Logično. Provjetrite sobu, promijenite posteljinu, zavjese i upalite mirisnu svijeću.
8. Pogrešne stvari na noćnom ormariću – zamislite da na njemu držite sliku svoje mame i vaša buduća djevojka je ugleda u strastvenom trenutku. Sigurno joj neće biti prijatno. Učinite spavaću sobu oazom za spavanje i maženje, sve ostalo premjestite u neku drugu prostoriju.
9. Loša umjetnost – umesto dosadnih pejzaža izaberite sliku koja je uzbudljiva, dinamična i djeluje nadražajno na čula. Takođe može biti pejzaž, ali ne dosadan.
10. Fluorescentna svjetla – često nisu prijatna, niti išta lijepo izgleda pod njima, niti vidite normalno. Ne treba govoriti da nisu ni malo seksi.

Send this to a friend