Love & Sex

Ovo su znaci da vam se žena pretvara u svoju majku

Zašto se svi muškarci plaše svojih tašta? Zašto je najveći strah na svijetu da će vam se žena pretvoriti u taštu?

To su ipak žene koje su odgojile vaše bolje polovine i naučile ih sve o životu. Voljele su ih kao prave majke, odgajale ih i pomagale im u dobrim i lošim vremenima. Ne zaboravite pubertet. Kako su se samo od brižnih majki pretvorile s godinama u opake, na riječima vješte – zmajeve?

Pa odgovor leži u njima samima. One su i dalje majke vašim ženama i dalje se brinu za njihov dobrobit. A ti prijatelju, ti budi na oprezu.

Ovo su znaci da ona postaje poput svoje majke.

1. Napiju se od malo vina!

Primijetili ste kako vam se draga brzo opusti nakon dvije čaše vina? I postane malo zajedljiva? O da, znak broj jedan!

2. Previše kritikuje

Ona zapravo ne želi da je takva! Ona samo ne želi više gledati kako ponovo radite istu grešku. Sad i vi idete na dijetu. Kriv. Uvijek.

3. Kupuje jeftini donji veš

One “bapske” gaće od 2 kvadrata pamuka duplo proširene gumenom trakom s podebljanjem između nogu nisu vam seksi? Nešto s vama nije u redu!

4. Kupuje velika pakovanja

Tona wc papira, praška za veš, kiseli krastavac? Skrivena čokolada? Puna škrinja mesa? Kuća vam izgleda spremna za treći svjetski rat? Nije važno! Kraj nje ste na sigurnom.

5. Od 4 do 6 kuva večeru

Morate rano večerati kako bi rano pošli u krevet? Morate. Inače gunđate jer se i vi pretvarate u dosadnog starkelju.

6. Svaki put kad telefon zazvoni boji se da se nešto strašno dogodilo

Živci su vam već pri kraju od njene brige? Zar njene prijateljice ne znaju da se iza 9 naveče ljudima ne šalju poruke?

7. Gleda sapunice

Nabildovani Turčin glumi policajca koji se zaljubio u zgodnu čistačicu bogatog mafijaša i njihov život je važniji od života vaše djece.

8. Žali se na peglanje, čišćenje, pranje posuđa i na stanje u kupatilu?

O da, više ne želi da čisti i posprema za vama i klincima. Al ovaj puta stvarno to i misli! Gotovo je! Nema veze, dugo je i potrajalo.

9. Lajkuje i dijeli gluposti po Fejsbuku

Sram vas je njenih statusa? Nepromišljeno lajkuje sve živo i dijeli svojim prijateljima pa vi o tome morate slušati od drugih? Da, više ju nije briga što drugi misle, ona živi kako ona želi, pomirite se s time.

10. Seks, što je to?

Ni vi se ne možete sjetiti kad ste zadnji put seksali? A kad ste zadnji put stvarno dobro seksali? Ni to? Da, da, seks jednom nedjeljno se čini kao da je privilegiran bogatim ljudima? Ko vam je kriv što ste sirotinja i bogu teška.

11. Hrče?

Glasno, jako glasno hrče? Djeca se bude, alarm se pali noću. Dobrodošli u ostatak svog života sa svojom taštom u krevetu. Sretno!

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Myguz@
Gost

Sve istina,zaboravili ste samo da napišete da pušta glasne vetrove pred suprugom i da je to ama baš svrbi koliko lanjski sneg šta vi o tome mislili.

Opa
Gost
Opa

Kakva budalastina od teksta. Odakle li je ovo prepisano…

Send this to a friend