Love & Sex

Padate li prelako na loše momke?

Naučite da prepoznate simptome i kada je vrijeme da kažete ‘dosta’.

1. Niste zadovoljni svojim životom i tražite izlaz iz stvarnosti koja vas guši. Kada vas neko obaspe lijepim riječima i odnosi se prema vama sa stilom, bačeni ste u orbitu. Avanturistima ste laka meta. Najgore je što se sve to čini još strašnije kada se ponovno vratite u stvarnost.

2. Depresivni ste sve vrijeme i taj momak koji vam pruža toliko pažnje postaje vaš spasitelj. Vi kao da ste zavisni o depresiji. Kada on da petama vjetra, a to je toliko brzo da se ne stignete niti okrenuti, eto vam još jednog razloga za depresiju.

3. Imate stalnu potrebu ugađati drugima. U društvu muškarca osjećate se super jer možete brinuti o njegovim potrebama. Time dobijate njegovu naklonost, i to je jedini način da se osjećate voljeno.

4. Imate li bujnu maštu, laka ste meta zavodnika jer ćete povjerovati u svaku priču koju vam servira. Pričaće vam o zajedničkoj budućnosti iako se znate tek nekoliko sati, a vama će te kule u oblacima izgledati stvarno. Nema od toga koristi, osim za njega koji će ostvariti svoj cilj.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend