Love & Sex

Pet misli koje muškarcima prođu kroz glavu kada vide golo žensko tijelo

Mnoge žene misle da njihovi partneri samo razmišljaju o nesavršenstvima kada vide njihovo golo tijelo, ali pripadnici muškog pola i ne vide ono što žene percipiraju kao mane. U nastavku pročitajte šta im prolazi kroz glavu u tom trenutku.

Ostani kul

Kad se žena skine pred muškarcem, bez obzira na to koliko su već puta vidjeli taj prizor, sve u njegovom tijelu “podivlja”. Ubrzaju se otkucaji srca, krv se sjuri u prepone, smuše se u glavi, pa ne mogu ni trezveno da razmišljaju. Ali nikako ne žele da ostave utisak da nikad prije nisu vidjeli golu ženu, pa se zbog toga trude da ostanu kul i pribrani. A zapravo bi najradije počeli da viču od sreće i uzbuđenja.

Pokušaj da izdržiš…

Muškarci postižu orgazam brže od žena što ne znači samo da moraju dodatno da se potrude, nego i da odlože sopstveno zadovoljstvo zarad zadovoljstva žene. Zato, iako bi najradije divlje vodili ljubav, ponekad moraju to da rade u sporijem ritmu uz koji će, barem se tako nadaju, uspjeti da dožive vrhunac u isto vrijeme.

Kad bih bar znao šta želi da uradim 

Žene, nemojte se bojati ih usmjerite malo. Posao muškarca je znatno lakši kada im damo povratnu informaciju. Šapnite im svoje želje, pomjerajte njihove ruke gdje želite da budu, preuzmite kontrolu i pokažite im šta vas uzbuđuje.

Baš sam srećnik

Muškarce jednostavno preplavi osjećaj zahvalnosti kada ženu vide golu.

Zbog čega bi se ona uopšte osjećala nesigurno?

I muškarci imaju svoje nesigurnosti, ali i dalje teško razumiju ženske “kočnice” kada su oni tako očarani ženskim tijelom. Ako žena prekriva grudi rukama, skriva se ispod jorgana i ne može potpuno da se opusti, pravi muškarac učiniće sve da se osjeća dobro. Te nesigurnosti muškarcima zapravo ne smetaju, ali još im je draže kada im žena ponosno pokazuje svu svoju ljepotu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Jovanka
Gost
Jovanka

Ponekima prodje i cuvena: ” Sa kakijem mi medjedom zivot prodje kukala mi majka!”

Send this to a friend