Love & Sex

Pet tipova kojih se užasava svaki muškarac koji je u vezi

Gotovo da nema zauzetog momka koji će na sam spomen ovih mušaraca koji okružuju njegovu djevojki, ostati ravnodušan.

Vaš najbolji prijatelj. Ili bolje rečeno vaš sveprisutni najbolji prijatelj. Vi i on završavate jedno drugome rečenice, dijelite mnoštvo lijepih uspomena i ludo se zabavljate, a vašeg dragog to istinski užasava jer se redovno pita postoji li između vas dvoje nešto više od prijateljstva, je li se između vas ikada išta dogodilo, i hoće li se možda dogoditi ponovno.

Vaš(i) bivši. Već sama činjenica da vas je bivši ljubio, grlio i spavao s vama podiže pritisak vašem dragom, iako ga vjerovatno dok ste bili u prošloj vezi još uvijek niste niti poznavali. A tu su i brige postoje li još uvijek osjećanja prema bivšem i postoji li šansa da se vas dvoje pomirite.

Vaš tata. On jako dobro zna da vaš tata zna što sve vas dvoje radite kada ste sami, jer je i on sam nekada bio u njegovoj koži, i to mu sigurno uliva nervozu. Plus, uvijek mu se čini da vaš tata ima neki antipatični izraz lica kada je on u blizini. S vremenom će se opustiti i shvatiti da i jedan i drugi žele samo najbolje za vas. A možete da postanete dobri prijatelji.

Vaš brat. Ili da budemo precizniji, vaš pretjerano zaštitnički nastrojen stariji brat. Koji mu je najvjerovatnije prvom prilikom uputio prijeteći pogled i očitao bukvicu o tome kakvo ponašanje zaslužuje njegova sestra i kako će imati posla s njim ako njegova seka završi u suzama, njegovom krivicom.

Vaš šef. U svakom je frajeru prisutna manja ili veća doza ljubomore pa mu zasigurno nije svejedno kada se sjeti vašeg šefa koji vas redovno gleda i radi s vama. A ako vam je šef kreten koji vas svakodnevno maltretira, vaš je dragi ponovno u nezavidnoj poziciji budući da bi se najradije sam obračunao s njim, a svjestan je kako bi time samo pogoršao stvar. U svakom slučaju, vaš mu šef definitivno nije omiljena osoba u životu.

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
m🍹n☀eOK.KLM
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
m🍹n☀e
Gost
m🍹n☀e

Mene moj sef nije omiljena osoba u more m zivotu.

OK.
Gost
OK.

Sve je ovako, ali toliko je sveprisutno da je opštepoznato. Kao da stručnjak iz matematika piše da su 2 i 2 zapravo 4.

KLM
Gost
KLM

Kakve gluposti vi pisete majko mila

Send this to a friend