Love & Sex Unesite novine u seksualni život

Pet trendova u seksu za 2020. godinu

Ako je vjerovati stručnjacima, 2020. godina je godina “Svetog seksa”. Stručnjak za seksualne trendove, Dominik Karetsos najavio je dugu, inovativnu i iznenađujuću listu trendova, za Men’s Health.

Kako je ovo pitanje koje se odnosi na zdravlje, mi smo za početak ove godine izdvojili pet trendova:

Sveti seks i holističke tehnologije – Izgleda da se trendovi u seksu sve više okreću mentalnom i emocionalnom doživljaju i stavljaju fokus na duhovnu sferu seksa. Ovakav pristup ističe uspostavljanje ličnog zadovoljstva, istinske povezanosti, raspoznavanje i razdvajanje seksualnog blagostanja od seksualnog čina. U skladu sa ovim trendom stručnjaci savjetuju povezivanje meditacije i masturbacije, i otkrivanje čari tantričkog seksa sa snažnim kontaktom očima. Takođe, očekuje se da će oblast tehnologije proizvesti veliki broj aplikacija koje će skrenuti pažnju na emocionalne i mentalne aspekte seksualnog čina.

Jake vagine – Da li je došlo vrijeme da se i vagine “bilduju”?! Izgleda da nije toliko drastičan ovaj trend, jer stručnjaci preporučuju takozvane Kegelove vježbe – bazirane na kontrahovanju i opuštanju mišića vagine. Cilj je održavanje zdravog tonusa i snage ovih mišića kako bi se predupredili potencijalni problemi sa karličnim dnom i pojačalo seksualno zadovoljstvo. (Prenesite ovo damama).

Senzualna inteligencija – Najavljena su detaljnija istraživanja koja će se pozabaviti stimulacijom klitorisa i grlića materice kao i analnim seksom.

Seksi arome – Aroma sandalovine ima snažna afrodizijačka svojstva, podstiče libido i izoštrava čula. Miris ruže oduvijek je asocijacija na romantiku i strast. “Tačno je da će seks 2020. godine uključivati i nos”, dodao je Dominik.

Seksualna terapija – U prvom planu je razgovor o odnosu između dvoje ljudi, njihovim emocijama i doživljajima i njihovoj što preciznijoj komunikaciji. Izgleda da će 2020. godina biti konačno godina kada i odlazak kod seksualnog terapeuta na razgovor postaje dio normalne i redovne mentalne higijene.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
💗mne🇲🇪
Gost
💗mne🇲🇪

Ništa mi jasno nije

Zoro
Gost
Zoro

E kuku namaaaaaaa

Send this to a friend