Love & Sex

Pitajte simpatiju koju kafu pije: Šta izbor kafe otkriva o muškarcu?

Izbor kafe i način na koji je ljubitelji ovog napitka ispijaju dosta govori o njihovom karakteru. Provjerite u koju kategoriju vi spadate.

ESPRESO

Ljudi koji piju espreso kafu, prirodne su vođe. Ovi muškarci su radišni, ulivaju povjerenje i znaju šta treba napraviti da bi se odradio neki posao. Inspiracija su za druge, kako u poslovnom okruženju tako i u društvenim situacijama. Na njih se možete osloniti.

DUPLI ESPRESO

Ljubitelji duplog espresa su  vrlo praktične i logične individue. Takođe je vrlo vrijedna osoba, ali voli i precizna uputstva. Najsrećniji je kada mu tačno kažete ono što treba da uradi.

KAFA SA MLIJEKOM

Kafa s mlijekom otkriva osobu kojoj je teško donijeti odluku. Ipak, riječ je o pojedincu koji nije sklon pretjeranoj analizi. Udobnost mu je na prvom mjestu. Uživatelji kafe s mlijekom su zabavni i posebno vole sve vrste ugodnosti.

KAPUĆINO

Ugodna spoljašnjost, bespekorni modni stil i sofisticiranost, karakteristike su osobe koja u kafiću naručuju kapućino. Ovaj muškarac ne podliježe vulgarnim šalama, i trudi se obavljati sve stvari u svom životu sa stilom. Vrlo je društven i ima kreativan um.

KAFA SA ŠLAGOM

Muškarac koji ispija kafu sa šlagom ne boji se pokazati svoju mekšu stranu. Međutim, mnoge žene u njemu vide osobu kojoj nije lako vjerovati. Na prvi pogled čini se nežan i susretljiv, ali vrlo lako može skrivati tajne koje bi vas mogle šokirati.

INSTANT KAFA SA UKUSIMA

U kafiću pred svima naručuje kremasti instant napitak s vanilom, čokoladom ili ukusom irske kafe? Ovaj muškarac je kralj samopouzdanja. Ne mari za tuđa mišljenja, i sam stvara svoja pravila.

Send this to a friend