Love & Sex

Pobrkani lončići: Lažni znaci zbog kojih možete pomisliti da ste zaljubljeni

Nekad to nije to. Ne zavaravajte se već oslušnite šta vam srce kaže.

Zabava

S njim vam je uvijek zabavno? To ne mora biti znak i da ste zaljubljeni u njega. Neko ko shvata vaš smisao za humor i često vas zasmijava ne mora biti i čovjek vašeg života nego tek odličan prijatelj. Niko vam ne brani da uživate u toj platonskoj vezi i nakon što upoznate gospodina “Prvog”.

Leptirići

Uzbuđenje koje mnogi nazivaju leptirićima u stomaku, često se povezuje sa zaljubljivanjem, iako to nije uvijek slučaj. Pojedinci mogu osjećati leptiriće zbog susreta sa starom prijateljicom, zbog konzumacije ukusnog obroka u prestižnom restoranu koji su dugo željeli da posjete, ili zbog kupovine novog para cipela. Razmislite o svojim osjećanjima malo bolje i dublje i odgonetnite šta je pravi uzrok leptirića.

Strast

Najbolji seks u životu nije znak da ste upoznali čovjeka svog života, bez obzira koliko vam hormoni govorili drugačije. Riječ je o seksualnoj hemiji i kompatibilnosti između partnera koji ne moraju gajiti nikakva romantična osjećanja. Strastveni seks je poželjan sastojak romantične veze, ali nije i njegov pouzdan pokazatelj.

Send this to a friend