Love & Sex

Pokazatelji da se prerano ušli u novu vezu

Bježanje iz bola raskida u novu vezu ili avanturu može u trenutku djelovati kao pametna odluka. Međutim, poslije nekog vremena shvatićete da ste požurili i da je trebalo malo duže da razmislite o svemu što je bilo pogrešno u prošloj vezi. Sva neriješena osjećanja će vam se prije ili kasnije vratiti i to može biti katastrofalno za novi odnos. Ukoliko sumnjate da ste malo prerano započeli nešto novo, ovi znaci vam to mogu potvrditi.

Sve postupke novog partnera poredite sa prethodnim

Upoređivanje svega što vaš novi partner učini sa načinom na koji je to činio prethodni, siguran je znak da niste preboljeli sve što se desilo. Ukoliko u svemu samo tražite odraz već poznate ličnosti i odnosa, vi i ne želite ništa novo nego samo da se vratite na ono što je bilo ranije. Na taj način nikako nećete moći da uživate u kvalitetima koje samo novi partner ima da vam ponudi.

Ponavljate iste greške

Kada ne uočite sve greške koje su se dešavale u posljednjoj vezi, mnogo je veća mogućnost da ih ponovite u novoj. One su znak nerazriješenih problema koji će se stalno vraćati i ponovo ispoljavati. Ako shvatite da razmirice ili svađe koje imate sa novim partnerom predstavljaju identične kopije onih koje ste imali sa starim, definitivno niste dovoljno vremena proveli razmišljajući o njima.

Stalno pričate o bivšem partneru

Prirodno je da u vezi budete otvoreni, što uključuje i vaše prethodne veze i partnere. Ali ukoliko se te teme često pojavljuju u razgovoru, reklo bi se da ih ipak niste preboljeli kako ste mislili. Nikako ne treba izbrisati i zaboraviti ono što vam se desilo u prošlosti, samo joj ne treba dozvoliti da nepopravljivo utiče na vašu svakodnevicu.

Kada ste sami, nedostaje vam bivši partner

Ovaj znak ponekad može najviše da vas zbuni, a možda je i najvažniji od svih. Obratite pažnju na to kako se osjećate kada ste sami, naročito nakon što ste proveli neko vrijeme sa novim partnerom. U idealnom scenariju, osjećaćete se srećno i ispunjeno. Ali, ako ste tužni, usamljeni i mislite o bivšem partneru, to znači da vam više on nedostaje nego što vam se novi sviđa. Razmislite da li ste ponovo u vezi iz straha od samoće ili zato što vam se neko zaista sviđa.

Ostavite komentar prvi!

avatar
1000

Send this to a friend