Love & Sex

Poslije 37. godine teže do braka

“Žene koje imaju više od 35 godina i gojazne su imaju manje šanse da se udaju”, navodi Džon T. Moloj, koji je svoje istraživanje na ovu temu objavio u knjizi “Zašto se muškarci žene nekim ženama, a drugima ne”.

Na osnovu 2.000 intervjua koje je uradio, autor je zaključio da će se muškarci poslije 37. godine teže odlučiti na brak, a još teže poslije 43. Većina pripadnika jačeg pola predlaže brak poslije 18 mjeseci zabavljanja, a ukoliko se ne pojavi sa prstenom ni poslije 22. mjeseca, velike su šanse da nema nikakvu namjeru da zaprosi djevojku.

Mnogim muškarcima je problem to što im je žena previše lijepa da bi im bila supruga, jer ih to remeti i brine da li će im biti vjerna.

Moloj je savjetovao starijim neudatim damama da održavaju liniju, vode račune o kilogramima i vole sebe, kako bi ih i drugi zavoljeli. Dobro je, kaže, da se prepuste ideji da će se nekad udati, a ako vide da im se trenutna veza “zaglavila”, ne mrda se sa jedne tačke, da je bolje da je okončaju, umjesto da gube vrijeme.

Ostavite komentar prvi!

avatar
1000

Send this to a friend