Love & Sex

Postoje četiri pristupa seksu za jednu noć, koji je vaš?

Istraživanja na Univerzitetu Mančester pokazala su da postoje četiri pristupa seksu za jednu noć, a oni se jako dobro mogu povezati s četiri glavna lika kultne serije “Seks i grad”.

Pogađate, Samanta je šifra za djevojke kojima nije problem da se nabacuju muškarcu samo s jednim ciljem – da se dobro provedu, probaju poze koje nikada nisu (suši na tijelu, ljuljačku za seks) i nakon nekoliko sati iskradu iz njegovog naručja i ne pitajući ga za ime, a kamoli broj telefona.

Šarlot je opis djevojke kojoj se može dogoditi afera za jednu noć samo ako se te večeri napije ili je posebno loše ili dobro raspoložena pa će taj incident često negirati na sutrašnjem druženju držeći se onog “jedan ko nijedan”.

Kari opisuje curu koja će pristati na seks za jednu noć samo zato što joj se tip opako sviđa, a sjutradan će skužiti da su tu upletene i romantične emocije i da itekako očekuje da joj se tip javi.

Miranda je tako razumna da joj se takva opcija može pojaviti pred očima samo kao pravni termin ili nakon što tip donese na papiru dokaz da je potpuno zdrav, nikada kažnjavan i da garantuje da joj se ništa loše neće dogoditi.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Aloalo
Gost
Aloalo

Sto izostaviste Zverku? Serija bez njega ne postoji. Pa ni sex za jadnu noc.

Kakoe
Gost
Kakoe

Moze li gori tekst od ovoga?

Alfa
Gost
Alfa

…..cini mi se da ne moze….

Send this to a friend