Love & Sex

Postoje znaci koji će vas odati da ste upravo imali seks!

Postoje znaci koji će vas odati da ste upravo imali seks ili doživjeli orgazam. Ukoliko želite da sakrijete, uzalud se trudite, naročito ako imate sagovornika sa oštrim okom.

Rumeni obraščići

Seks ubrzava krvotok i zbog toga smo nakon vođenja ljubavi crveni u licu. Neki više, neki manje, ali svi imamo takozvani „blistav izgled“.

Sreća, sreća, radost!

Osjećaj zadovoljstva i nekakvo čudno lepršavo raspoloženje koje obuzima ljude nakon seksa, posljedica su pojačanog lučenja hormona sreće. Endorfin čini da se osjećamo kao da nam ništa ne može pokvariti dan.
„Kez“

Čak i na poslovnom sastanku, na primjer, teško nam je da zadržimo ozbiljan izraz lica, ukoliko smo dan započeli orgazmom. Osmijeh zadovoljstva i sreće krasiće nas cijeli dan. Ne pokušavajte da djelujete ozbiljno, smješkajte se kad već imate pravi razlog za to.
Materijalni dokazi

Ono što svakako treba da sakrijete su izgužvana odjeća, razmazana šnimka, otisak od karmina gdje mu mesto nije, ili neka druga“čudna fleka“. Dobro provjerite kakvi ste izašli iz kuće, ili nekog drugog mjesta na kojem ste vodili ljubav – ne želite da vam baš sve „piše na čelu“.

Hod po oblacima

Orgazam kod žena utiče i na njihov hod, vjerovali ili ne! Istraživači sa Univerziteta Luvan su analizirali video klipove žena koje hodaju ulicom i uspjeli da zaključe koje imaju redovne orgazme, a koje ne. Žene koje često imaju seksualne odnose i redovno doživljavaju orgazam, imaju duži korak i pokretljiviju karlicu zbog boljeg protoka krvi kroz mišiće u tom dijelu tijela. „Žene koje često doživljavaju vaginalni orgazam u hodu njišu bokove, više vrckaju i njihov korak je lakši“, tvrde istraživači.

Send this to a friend