Love & Sex

Postoji pet razloga zbog kojih se uvijek vraćamo istom muškarcu

Izraz “Nikad se ne zna zašto je to dobro” dolazi do izražaja kada se radi o vezama.

Vremenom, mehanički počinjemo sa izbjegavanjem stresnih i kontroverznih veza kako bi sebe sačuvali. Opet, baš kada se oslonimo na tog jednog posebnog muškarca, zdrava veza postaje klimava. Ali, on je taj muškarac kog prosto ne možemo da ostavimo. Zašto nastavljamo da mu se vraćamo iznova i iznova?

1. Ovaj put će biti drugačije

Zašto mislite da će sada biti drugačije? Žene imaju lošu naviku da vjeruju da će se stvari promijeniti. Uvijek se sve svodi na to da on neće ponoviti istu grešku, ali ništa od toga. Prosto svojevoljno ulazite u začarani krug. Teško je razmišljati realno kada potiskujete činjenicu da vas on samo koristi onda kada mu je to zgodno. Evidentno je da on ne poštuje vaš trud.

2. On je rezervni plan

Kad stvari krenu naopako, on je tu. On rješava naše probleme, ispravlja greške, spašava, sluša, navija za nas, brine za naše zdravlje. Iskreno, dame, ne bi trebalo da trčite za njim svaki put kada stvari krenu u suprotnom pravcu od željenog. Morate naučiti da se u životu sami izborite sa problemima. Pored toga, zašto baš njega zovete onda kada imate problem? Bilo koji prijatelj vam može priskočiti u pomoć.

3. Bol je sastavni dio svake veze

Ubijedili ste sebe da je bol i slomljeno srce sastavni dio svakog ljubavnog iskustva. Da, istina je, preokreti se stalno dešavaju. Ali, veza treba da ima više uspona nego padova da bi mogli da je nazovete zdravom vezom i vezom za koju se vrijedi boriti. Obrnuto, to je samo borba sa vetrenjačama. Žene treba da uživaju u prisustvu muškarca, a ne da žive u strahu i melanholiji. Čovjek koji ne daje sve od sebe da se osjetite voljeno nije vrijedan vaše pažnje.

4. Očajna sam

Da li mijenjanje zbog njega vezu čini uspješnijom? Teško. Ukoliko se promijenite da bi nešto postigli, to će pokazati da ste očajni i nesigurni, a on će to iskoristiti kao prednost. I naravno, neće nimalo cijeniti vaš trud.

5. Zabrljala sam

Ako je ovo slučaj, onda ste svjesni da on nije uništio vezu. Morate da razumijete da je na njemu da odluči hoće li vas primiti nazad ili ne. Za slučaj da vas prihvati nazad, onda se potrudite da budete ono što ste obećali da ćete biti. Ukoliko odbije, prihvatite to. Nema potrebe za ljutnjom i bijesom. Umjesto da nastavljate da mu se iznova i iznova namećete, pustite ga. Prihvatite da ste napravili i grešku i učinili sve što je bilo do vas da to ispravite. Vrijeme je da krenete dalje.

Send this to a friend