Love & Sex Uživate ili ludijete?

Postoji sedam stvari koje dijele dobar i odličan seks

Muškarci kažu da postoji sedam stvari koje dele dobar i odličan seks. Otkrivamo koje su, čisto da znate, za svaki slučaj.

Istraživanje – Ovo se neće dogoditi za vrijeme svakog seksa, ali svaki put kada s partnerom isprobate nešto novo, začinili ste svoj seksualni život.

Hemija – Zvuči kao kliše, ali ovo zaista jeste jedan od najvažnijih aspekata odličnog seksa. Seks bez hemije je kao da jedete samo hleb za ručak: zadovoljićete želju za hranom, ali ne dobijate pretjerano zadovoljstvo.

Nezamaranje nebitnim stvarima – Biće neprijatno samo ako dozvolite da tako bude. Iako najintimniji ljudski odnos može potencijalno da iznjedri neugodne situacije kao što su neprijatni zvuci tijela i čudne tjelesne izlučevine, ipak je riječ o osobi s kojom ste intimni, stoga nije neugodno.

Partner koji vas uzbuđuje – Ne, to nije isto kao zgodan partner. No, potrebno je ipak i to. Nekada je jednostavno dobar osjećaj biti s nekim ko vas opasno fizički privlači, iako nemate pretjerano jednake životne želje i stavove.

Predigra – Za mnoge je predigra važnija od samog seksa. Plus, što duže traje, to je i seks bolji.

Prirodna komunikacija – Tek ste se sreli ili upražnjavate seks već godinama – razumijevanje onoga što druga osoba želi apsolutno je neophodno. Dolazi prirodno, ili imate to u sebi ili nemate.

Sirova požuda – Ovo je ona vrsta seksa koja je skoro pa i filmska. Kada bi vam neko uletio u sobu za vrijeme takvog seksa, vjerovatno bi pomislio kako zapravo ne zna ništa o seksu.

Užitak partnera – Uvijek možete da osetite kada vaš partner nije skroz “u činu”. Ako se ponaša kao da od seksa ne dobija apsolutno ništa, vama raspoloženje automatski pada. Ako ste oboje entuzijastični i želite da vidite partnera zadovoljenog, čak i tehnika i iskustvo postaju manje važni.

4

avatar
1000
4
0
0
 
4
mirkoGoranMoneymanSo & TEKILA
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
mirko
Gost
mirko

volim seks i rado ga se sjećam

Goran
Gost
Goran

Svaki je dobar samo da se ispali raketa

Moneyman
Gost
Moneyman

Ovdje ih je osam 🤔

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

neka si napisala

Send this to a friend